Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

«Ήμουν εργένης για αρκετά χρόνια. Τελείωσε»


Μιχάλης Χατζηγιάννης new 1
Σε συνέντευξή του στο μεγαλύτερο αντρικό περιοδικό της Κύπρου, το «Icon», και τον δημοσιογράφο Πιερή Παναγή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, μιλώντας ανοιχτά για το ενδεχόμενο γάμου και δημιουργίας οικογένειας μαζί της.

«Τώρα πια, ναι» απάντησε χωρίς περιστροφές όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή.«Ήμουν εργένης για αρκετά χρόνια και μου άρεσε. Απ’ τα 18 που τέλειωσα το στρατό, ζω μόνος μου. Δεν το έχω στερηθεί, το έζησα, είχα μια ωραία, ξέγνοιαστη εποχή, αλλά τελείωσε. Και δεν το επιθυμώ ξανά. Δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε αυτή την θέση» συνέχισε, ενώ σχετικά με το άγχος που δημιουργεί στους άνδρες η ιδέα του γάμου, σχολίασε: «Δεν με αγχώνει πια. Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και είσαι σε μια ηλικία για να το κάνεις, το κάνεις».


Παρ' όλα αυτά, ο 33χρονος καλλιτέχνης διέψευσε τις φήμες που θέλουν εκείνον και τη σύντροφό του να παντρεύονται μέσα το 2012, επιστρατεύοντας παράλληλα το χιούμορ του: «Καθόλου (δεν ισχύουν οι φήμες). Εξάλλου, το 2012 μπορεί να καταστραφεί ο κόσμος. Ό,τι θα γίνει, θα γίνει μετά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποια ήταν τα πράγματα που ερωτεύθηκε στη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: «Δεν συγκεκριμενοποίησα κάτι στη Ζέτα. Μου ταιριάζει, αλλά δεν μπορώ να δώσω εξήγηση τι από όλα είναι εκείνο που μου αρέσει περισσότερο».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο εξώφυλλο του περιοδικού Icon