Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Το Κορίτσι Λύκος!


ierosagon404 200x1311 14 200x13312 200x17574 200x133 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η Supatra Sasuphan κατέχει, πλέον, μια θέση στα ρεκορ Guinness αφού είναι το κορίτσι με τις περισσότερες τρίχες στον κόσμο…Η Supatra πέρασε όλο το προηγούμενο διάστημα της ζωής της ακούγοντας διάφορα άσχημα σχόλια από τα άλλα παιδιά αφού την αποκαλούσαν “κορίτσι λύκος” και “πρόσωπο μαϊμού”.
Όμως, το γεγονός ότι ανήκει τώρα στο βιβλίο Guinness World Records, την έκανε πολύ δημοφιλή στο σχολείο της. Η ίδια δηλώνει: “Πολλοί θα έκαναν τα πάντα για να βρίσκονται στο Guinness. Εμένα μου κάνανε μόνο μερικές ερωτήσεις και μετά μου είπαν πως ανήκω πλέον και εγώ σε αυτό! Αισθάνομαι υπέροχα!”
wolf child 09 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Το 11χρονο κορίτσι πάσχει από υπερτρίχωση ή αλλιώς “Ambras Syndrome” που προκαλείται από ένα ελαττωματικό χρωμόσωμα. Έχει προσπαθήσει ακόμα και με laser να αφαιρέσει τις τρίχες αλλά αυτές μεγαλώνουν όλο και περισσότερο.
wolf child 03 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ενώ στην αρχή υπήρχαν άνθρωποι που την κορόιδευαν, τώρα έχει αγκαλιαστεί απ’ όλη την κοινότητα στην Ταϋλάνδη και δεν έχει κανένα πρόβλημα. “Ανακαλύψαμε το πρόβλημα της όταν γεννήθηκε” λένε οι γονείς της. “Παρέμεινε στο νοσοκομείο για ένα διάστημα δέκα μηνών καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει φυσιολογικά. Κάναμε και μια εγχείρηση όταν ήταν 2 ετών και από τότε μπορεί και αναπνέει κανονικά”
Και τώρα, τι; “Ένας γιατρός μας είπε ότι περιμένει ένα νέο μηχάνημα laiser. Αν όμως είναι επικίνδυνο δε θα κάνουμε τίποτα. Ελπίζουμε, όμως ότι μια μέρα θα θεραπευτεί”.
Να ευχηθούμε τα καλύτερα απ’ τη μεριά μας!
wolf child 08 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
wolf child 07 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
wolf child 05 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
wolf child 04 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
wolf child 02 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
wolf child 01 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
wolf child 13 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
wolf child 12 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
wolf child 11 Το κορίτσι λύκος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ