Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τζορτζ Κλούνεϊ : Η αϋπνία, η απιστία και το αλκοόλ


Τζορτζ Κλούνεϊ
Μπορεί να ανήκει στους πιο περιζήτητους άντρες του Χόλιγουντ αλλά και στους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του -φέτος, μάλιστα έχει αποσπάσει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ (για την ερμηνεία του στους "Απογόνους" και για το σενάριο του "Αι Είδοι του Μαρτίου"). Παρόλα αυτά, ο 50χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ στην τελευταία του συνέντευξη αποκαλύπτει ότι υποφέρει από περιόδους μοναξιάς, ζει με ένα μακροχρόνιο πόνο και δυσκολεύεται να κοιμηθεί.


Ο Κλούνεϊ μίλησε στο "The Hollywood Reporter", όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι τον έχουν παρατήσει γυναίκες και ότι τα περισσότερα βράδια είναι στο κρεβάτι από τις 10μμ. "Όταν κλείνω την τηλεόραση, αρχίζω να σκέφτομαι και μετά δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ", παραδέχτηκε. "Χωρίς υπερβολή, ξυπνάω κάθε νύχτα πέντε φορές".

Παρόλο που στους φίλους του συγκαταλέγει τον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί και τον Ματ Ντέιμον, ο Κλούνεϊ πολύ συχνά αισθάνεται μοναξιά. "Όποιος πει ότι δεν αισθάνεται μοναξιά κάποιες φορές, λέει ψέματα", τόνισε."Αισθάνομαι περισσότερο μόνος σε μία άσχημη σχέση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απομονωτικό. Μου έχει συμβεί κάποιες φορές στη ζωή μου".

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύντροφός του, Στέισι Κίμπλερ σε μία από τις πρόσφατες red carpet εμφανίσεις τους.

Ο διάσημος σταρ όμως αρνήθηκε να μιλήσει για την παρούσα σχέση του με την πρώην αθλήτρια πάλης, Στέισι Κίμπλερ. Δεν δίστασε όμως να παραδεχθεί ότι τον έχουν απατήσει. "Κάποιες φορές σε εκπλήσσει, κάποιες το έχεις δει να έρχεται. Το πιο επώδυνο ήταν όταν προσπαθούσα να κερδίσω πίσω μια γυναίκα. Όμως όλοι κάνουμε ανόητα λάθη".

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε ακόμη στο αλκοόλ: "Κάποιες φορές πίνω πάρα πολύ. Μου αρέσει το ποτό, όμως κάποιες φορές στη ζωή μου ξεπέρασα τα όρια χωρίς λόγο. Γι' αυτό, το σταμάτησα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου