Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Bro-tox: Μια μικρή ένεση σοβαρότητας για τους άντρες που δεν θέλουν να μεγαλώσουν

Bro-tox: Μια μικρή ένεση σοβαρότητας για τους άντρες που δεν θέλουν να μεγαλώσουν300.000 Αμερικανοί που έκαναν ενέσεις Botox πέρυσι αποδεικνύουν ότι δεν νοιάζονται μόνοι οι διάσημοι για το πρόσωπο της ηλικίας τους. Οι πλαστικοί χειρουργοί λένε ότι ολοένα και περισσότεροι άντρες το αποδέχονται ως απαραίτητο.
Όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί δεν νοιάζονται μόνο οι διάσημοι τηλεοπτικοί αστέρες, όπως ο Simon Cowell και ο David Hasselhoff, για την ηλικία τους. Όλο και περισσότεροι μη διάσημοι άνδρες στρέφονται προς τη βελόνα σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης στο πρόσωπό τους, τουλάχιστον.

Τα Bro-tox είναι η νέα πραγματικότητα στην ανδρική περιποίηση. Μόνο πέρυσι 300.000 άντρες στην Αμερική έκαναν ενέσεις Botox. Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής Good Morning America μια ομάδα ανδρών, μάλλον απίθανων να κάνουν επεμβάσεις στο πρόσωπο, αποκάλυψαν γιατί σπάνε τα στερεότυπα και γιατί αποφάσισαν να το κάνουν.

Ο Mark, 38 ετών, είπε ότι τα Botox ήταν χριστουγεννιάτικο δώρο της γυναίκας του. Αν και στην αρχή του φάνηκε περίεργο, παραδέχθηκε ότι ήταν ένα δώρο που δεν θα σκεφτόταν να κάνει ποτέ στον εαυτό του.
«Θυμάμαι που κοιτούσαμε παλιές φωτογραφίες και είπα, Θεέ μου, πόσο έχω γεράσει!» Ο αδερφός του είπε ότι προβληματίστηκε από την απόφασή του, αλλά παρόλα όσα πιστεύουν οι άλλοι ο Mark είναι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και στο μέλλον θα το επαναλάβει.
Ο Dr Antony Youn, πλαστικός χειρουργός, λέει ότι πολύ συχνά τον επισκέπτονται άντρες στα 30 τους. Ο ανταγωνισμός του φαίνεστε είναι μεγάλος και οι ομορφότεροι άντρες πληρώνονται καλύτερα και έχουν τις ωραιότερες γυναίκες. Όλο και περισσότεροι έρχονται να κάνουν Botox ως δώρα από τις γυναίκες του, αλλά προειδοποιεί ως το βρίσκουν καλή ιδέες να σιγουρευτούν πρώτα, διότι πολλοί άντρες μπορεί να μην είναι έτοιμοι.
πηγή