Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Formula 1: Απαγόρευση συστήματος της Renault

Formula 1: Απαγόρευση συστήματος της RenaultΠολλά είχαν ακουστεί για το νέο σύστημα της Lotus (πρώην Renault), το οποίο ρυθμίζει το ύψος του μονοθέσιου κατά την διάρκεια του φρεναρίσματος.
Τελικά η FIA ενημέρωσε όλες τις ομάδες με έγγραφό της, ότι η συγκεκριμένη καινοτομία θεωρείται παράνομη και δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2012.

Αν και αρχικά λέγεται ότι είχε δοθεί το «πράσινο φως» για τη χρήση αυτού του συστήματος, τελικά ήρθε η απαγόρευσή του. Η Renault το είχε πρωτοπαρουσιάσει κατά την διάρκεια των δοκιμών νέων πιλότων πέρυσι στο Αμπου Ντάμπι και έκτοτε μερικές ομάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Λέγεται, μάλιστα ότι η Ferrari μετά από αυτή την εκδήλωση, είχε ετοιμάσει μια δική της εκδοχή και την είχε υποβάλλει στην FIA για έγκριση.
Πλην όμως των ομάδων που είδαν θετικά την καινοτομία αυτή, υπήρξαν κι άλλες που την είδαν επικριτικά και έσπευσαν να υπενθυμίσουν την FIA ότι αποτελούσε παράβαση των κανονισμών.
Το συγκεκριμένο σύστημα είναι μηχανικό και στην ουσία ρύθμιζε εμπρός το ύψος του μονοθεσίου κατά την διάρκεια του φρεναρίσματος στις στροφές, προσφέροντας καλύτερη αεροδυναμική απόδοση και σταθερότητα, αντίστοιχα.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου