Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Τον σκότωσαν για ένα "like" και λίγα ευρώΤο τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής,της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνίασε την ανθρωποκτονία 55χρονου υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ που δολοφονήθηκε την 29-12-2009, στη Πετρούπολη. Οι Δράστες της ανθρωποκτονίας, είναι 26χρονος Αλβανός υπήκοος καθώς και...

ένα ακόμα άτομο, που αναζητείται. Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες βραδινές ώρες της 29-12-2009 με απειλή όπλου, εισήλθαν εντός πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και πυροβόλησαν δύο φορές τον 55χρονο υπάλληλο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Μέσα στο πρακτορείο βρέθηκαν δύο (2) κάλυκες πυροβόλου όπλου και δύο (2) βολίδες διαμετρήματος 7,62 mm TOKAREV.

Από τις συγκριτικές εξετάσεις των καλύκων διαπιστώθηκε ότι αυτοί είχαν βληθεί από το ίδιο όπλο με το οποίο τελέσθηκε η ανθρωποκτονία 29χρονου, απογευματινές ώρες της 8-5-2010, στο 40ο χλμ. της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο Κορωπί για την οποία και συνελήφθη την 22-5-2011 ο ανωτέρω 26χρονος αλλοδαπός. Η γνωστή υπόθεση, δηλαδή, της δολοφονίας για ένα «like» στο Facebook. Ο 26χρονος Αλβανός έστρεψε το ενδιαφέρον του και το... μένος του προς τον 30χρονο συνάδελφό της- θύμα της εγκληματικής επίθεσης- όταν είδε ότι μία νεαρή, που «πολιορκούσε», είχε αναρτήσει στο προφίλ της φωτογραφίες μαζί του από μια εκδήλωση στον Πειραιά της εταιρείας καλλυντικών όπου εργάζονταν.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 26χρονου Αλβανού υπηκόου και του συνεργού του, για την ανθρωποκτονία και τη ληστεία σε βάρος του 55χρονου.
πηγή