Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Louis Vuitton: Κορυφαία τεχνογνωσία στα δερμάτινα είδη!Steamer, Keepall, Speedy, Lockit, τσάντες εμβληματικές του διάσημου γαλλικού οίκου Louis Vuitton, που έχουν αποτελέσει ευσεβή πόθο όλων των γυναικών και έχουν "ντύσει" ακόμα περισσότερες αναδεικνύοντας την θηλυκότητα τους και την κομψότητα τους. Ποιό είναι όμως το μυστικό πίσω από την ποιότητα των προιότων Louis Vuitton που την έχουν αναδείξει σε κορυφαίο brand παγκοσμίως;

Louis Vuitton Steamer Case
Φυσικά, η επιτυχία οφείλεται σε αυτούς που συμμετέχουν στην δημιουργική τους διαδικασία με διαρκώς ανανεωμένο ζήλο! Η τεχνογνωσία και η πείρα των τεχνιτών του Οίκου, σε συνδυασμό με την επεξεργασία των κορυφαίας ποιότητας δερμάτων μας χαρίζουν μοναδικές δημιουργίες που μένουν διαχρονικές και κλασικές.
Louis Vuitton: Κορυφαία τεχνογνωσία στα δερμάτινα είδη!
Louis Vuitton Keepall
Οι τεχνίτες στα 17 εργασήρια του Οίκου διατηρούν την ισορροπία μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου, αντιπροσωπεύουν το πνεύμα μιας μόνιμης πρόκλησης, παρεμβαίνουν και βελτιωποιούν τα σχέδια προσφέροντας ακόμα περισσότερες και καλύτερες επιλογές.
Louis Vuitton Lockit
Τρέξτε γρήγορα σε ένα από τα καταστήματα της Louis Vuitton προκειμένου να ανανεώσετε την συλλογή από τσάντες σας επιλέγοντας ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία που καλύπτει όλες τις επιθυμίες, τις ανάγκες σας.