Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε η Shakira

Το χάρο με τα μάτια της είδε η Shakira όταν της επιτέθηκε ένα θαλάσσιο λιοντάρι, ενώ εκείνη προσπαθούσε να το φωτογραφίσει με το κινητό της τηλέφωνο.

Η διάσημη τραγουδίστρια κατέβηκε χαμηλά σε ένα βράχο για να πάει πιο κοντά στο θηλαστικό και εκείνο όρμηξε επάνω της για να τη δαγκώσει.

Για καλή της τύχη, ο αδερφός της, Tony, ήταν εκεί κοντά και τη βοήθησε να σωθεί.

Οι δυο τους γλίστρησαν πάνω στους βράχους, αλλά ευτυχώς, γλίτωσαν μόνο με μερικές γρατσουνιές.


Η 35χρονη τραγουδίστρια εξήγησε μέσω της σελίδας της στο Facebook, τι είχε συμβεί, ενώ ανέβασε και μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξε.

"Σήμερα το απόγευμα, έτυχε να δω κάποια θαλάσσια λιοντάρια και φώκιες από κοντά. Σκεφτόμουν πόσο χαριτωμένα είναι κι έτσι αποφάσισα να πάω λίγο πιο κοντά σε σχέση με τους άλλους τουρίστες και κατέβηκα πιο χαμηλά στο βράχο για να τα χαϊδέψω και να πάρω και μερικές φωτογραφίες.
Ξαφνικά, ένα από αυτά πήδηξε έξω από το νερό τόσο γρήγορα και απρόσμενα, πάρα πολύ κοντά μου, με κοίταξε στα μάτια, βρυχήθηκε σε μανία και προσπάθησε να με δαγκώσει. Όλοι φώναζαν εκεί, όπως και εγώ. Είχα παραλύσει από τον φόβο και δεν μπορούσα να κουνηθώ, κράτησα μόνο οπτική επαφή μαζί του ενώ ο αδελφός μου "Σούπερ Τόνι" πήδηξε πάνω μου και κυριολεκτικά έσωσε τη ζωή μου, αφού με τράβηξε μακριά από το θηρίο.
Και οι δύο έχουμε γρατσουνιές στα χέρια και τα πόδια μας από τους βράχους, ενώ προσπαθούσαμε να προστατευτούμε. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη είναι ότι μπέρδεψε το φλας από το Blackberry που το τραβούσα φωτογραφίες, με κάποιο είδος ψαριού. Πιθανώς νόμιζε ότι έπαιζα μαζί του με το φαγητό. Ουάου! Είναι αστείο ότι μόνο μισή ώρα πριν είχα κάνει παράπονα στον οδηγό μου, Ανδρέα, ότι ποτέ δεν έχω δει άγρια ​​ζώα από κοντά σε περιπετειώδη ταξίδια. Μα καλά, δεν μπορώ να το πω πια! Τώρα φύγαμε για να δούμε πιγκουίνους! Ελπίζω να είναι λίγο πιο φιλικοί!”