Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Styling tips: Mε έμπνευση από τον Αμαζόνιο


Χρώματα της μητέρας φύσης, tribal σύμβολα και χαλαρές γραμμές που προσδίδουν άνεση και παραπέμπουν στο τοπίο του όμορφου αυτού σποτ του πλανήτη γη, έρχονται στο προσκήνιο.
Τολμήστε να δοκιμάσετε διαφορετικά μήκη, από σέξι μίνι φορέματα με patterns μέχρι εντυπωσιακή λεοπάρ μάξι και μεγάλα statement αξεσουάρ προικισμένα με τη γήινη γοητεία των φυσικών υλικών όπως ξύλα, πέτρες και ψάθα.

Για την επόμενη λοιπόν σεζόν, κρατάμε απο πέρυσι τα animal prints ρούχα και αξεσουάρ, τα εξωτικά λουλούδια και όσα κομμάτια έχουν έθνικ στοχεία. Προσθέτουμε κρόσια και υφάσματα-καμβάδες για πολύχρωμα prints που θυμίζουν των πλούτο και της φύσης στη ζούγκλα.
Αέρινο, σέξι και μοντέρνο. Μ’ αρέσει πολύ!
Χρηστικά styling tips για να φορέσετε το trend:
Φοβερά τα αέρινα υφάσματα συνδυασμένα με snake λεπτομέρειες από την πασαρέλα Just Cavalli. Σούπερ τα girly κοτσιδάκια και το μακιγιάζ που τραβάει την προσοχή στο βλέμμα.
Like!  στο lime σύνολο Just Cavalli
Υπέροχο φόρεμα από την πασαρέλα της Donna Karan με prints-εικόνες από την άγρια φύση.
 Βραχιόλια της νέα κολεξιόν της Donna Karan από ξύλο, το αγαπημένο υλικό για τα αξεσουάρ του συγκριμένου trend.
Αέρινο, μάξι με animal prints για σέξι αμαζόνες.
 via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου