Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοκκινο-μάλλα vida: Οι redheads που κάνουν τις ξανθιές αόρατες

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους", είπε ο κολλητός μου και με είδε να πέφτω επιτόπου σε λήθαργο θέλοντας να ξεφύγω από την υπέρτατη αυτή κλισεδούρα. Δεν είναι ακριβώς το χρώμα του μαλλιού που σε ενθουσιάζει σε μια κοκκινομάλλα. Αυτό είναι μόνο η αφορμή.

Η κοκκινομάλλα που δεν γεννήθηκε έτσι έχει κάνει μια επιλογή "φορώντας" αυτό το χρώμα. Την επιλογή να ξεχωρίσει, να σε βγάλει από το (αιώνιο) βασανιστικό δίλημμα "ξανθιές ή μελαχρινές". Και κορίτσια που παίρνουν τέτοιες δύσκολες ατραπούς, το ΟΝΕΜΑΝ τα εκτιμά δύο φορές παραπάνω. Όσο για εκείνες που γεννήθηκαν redheads, το respect μας αντανακλάται απευθείας στον γενετικό τους κώδικα.
Το ΟΝΕΜΑΝ παρουσιάζει 10 κοκκινομάλλες - φυσικές και μη - που αποδεικνύουν ότι αυτή η κακή ζωή ("Mala Vida") μπορεί να γίνει τόσο, μα τόση, καλύτερη (η λεγόμενη Kokkino-mala vida).
Evan Rachel Wood
 

Ποιος δεν ευχήθηκε να ξυπνήσει ένα βράδυ κάθιδρος με δύο τρύπες στο λαιμό και το αίμα να στάζει στο στόμα (no offense, κανένα υπονοούμενο) της βαμπιρο-Evan Rachel; Το πρώην κορίτσι του "πώς-να-τον-χαρακτηρίσεις" Marilyn Manson που χώρισε και κατάλαβε ότι είναι bisexual δεν θα μπορούσε να φέρει άλλο χρώμα στο μαλλί. Έπαιξε και στο Wrestler ως καστανή. Δεν πειράζει, στην καρδιά ήταν πάντα κοκκινομάλλα.

  Lily Cole
 

Λίγο η κοινή προϊστορία με την Kate Moss ("τράκαραν" και οι δύο στα 14 με γνωστούς ατζέντηδες που ουσιαστικά τις έπεισαν ότι είναι μοντέλα), λίγο τα extreme χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μέλλον στα catwalks, αλλά και στην αντρική μνήμη, και η 23χρονη Lily Cole από το Torquay είναι με το σπαθί (και το μαλλί) της ένα από τα πιο hot ονόματα του μόντελινγκ. Τη συγχαίρουμε και για την topless φωτογράφιση στο ημερολόγιο της Pirelli για το 2010.

  Amy Adams
 

Δεν είναι και μικρό κορίτσι (πατημένα πια τα 37), αλλά η κοκκινομάλλα Adams που προτάθηκε ακόμα και για Όσκαρ Β' Γυναικείου στο "The Fighter" είναι κατά κάποιο τρόπο όλα αυτά που θα θέλαμε από τη Nicole Kidman. Τότε που ήταν redhead. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά, διαστημικά χαριτωμένη και όχι, καθόλου ξενέρωτη και κρύα (Nicole συγγνώμη, αλλά κάποιος πρέπει να στα πει).

  Emma Stone
 

Σε συνέντευξή της, δήλωσε πως το μυστικό της ομορφιάς της είναι τα αιθέρια έλαια των σταφυλιών. Κανένα πρόβλημα. Αν είναι το αποτέλεσμα να ομοιάζει έστω και στα βασικά με αυτό του κοριτσιού που αγαπήσαμε στο Superbad (κι εμείς και ο Jonah Hill), δεν θα φέρουμε αντίρρηση. Θα μαζέψουμε τα σταφύλια με τα γυμνά μας χέρια για χάρη της.
Cintia Dicker
 

Μοντέλο γεννημένο στη Βραζιλία με γερμανικές ρίζες. Η εποποιία της Dicker με τα Victoria's Secret εσώρουχα είναι ένα καλά κρυμμένο διαμάντι που οφείλεις να σκάψεις βαθιά για να συναντήσεις. Καλά, όχι και τόσο βαθιά, κάνε ένα google search. Η Dicker είναι το καλύτερο επιχείρημα ότι τα μπλε μάτια δεν πηγαίνουν σετ με το ξανθό μαλλί, όταν φτιάχνεις στο μυαλό σου την ιδανική γυναίκα. Αυτό το μπλε μάτι και αυτό το κόκκινο μαλλί είναι το φονικότερο combo από καταβολής Stockton-Karl Malone.
Isla Fisher
 

H σχεδόν 36άρα σύζυγος του Sacha Baron Cohen, αυτή η νυμφομανής που είχε βάλει στο μάτι τον Vince Vaughn στο "Wedding Crashers" (Γαμομπελάδες, όνομα και πράγμα), είναι μάλλον η κοκκινομάλλα που θα ήθελες να παντρευτείς. Ο ορισμός του τόσο-όσο. Τόσο γλυκιά όσο πρέπει και τόσο γνωστή όσο θα άντεχες. Είδες ο Borat;

  Barbara Meier
 

Ή αλλιώς η χαρά του σωστού scouter. Νικήτρια του γερμανικού Next Top Model το 2009, η Meier θα μπορούσε να είναι η επόμενη νύφη-παρηγοριά του Seal. Εντάξει, η βαριά γερμανική προφορά δεν μπορεί να αντικαταστήσει μία Heidi, αλλά μια κοκκινομάλλα (και τι κοκκινομάλλα...) ήταν ανέκαθεν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή-αντίδραση στο χαμό μίας ξανθιάς.
Christina Hendricks
 

Όλοι ξέρουμε την Christina και το δυνατό της σημείο. Τα μαλλιά της (πλάκα κάνω). Με αυτό το υπερβολικά εύφλεκτο μπούστο, η Hendricks σε εξωθεί να μην παρατηρήσεις πρώτα ούτα τα μάτια ούτε τα μαλλιά ούτε τίποτα από τον λαιμό και πάνω. Σαφώς μια από τις πιο σέξι γυναίκες ΓΕΝΙΚΑ στον κόσμο (πρώτη στην αντίστοιχη ψηφοφορία του Esquire το 2010), η 36χρονη Hendricks γεννήθηκε για να παράγει Mad Men. Δίκαιο.
Oksana Andersson
 

Γεννημένη στη Ρωσία και μεγαλωμένη στη Σουηδία με ό,τι αυτά συνεπάγονται. Μια πλαστική επέμβαση στο προφανές σημείο αύξησε τις μετοχές της και οι topless φωτογραφίες στις παραλίες του Μαϊάμι με τον διεθνή Σουηδό ποδοσφαιριστή της Al-Hilal, Christian Wilhelmsson, τη θερμοκρασία.

  ΒΟΝUS - Στα κόκκινα και η Ελλάδα
Κρυσταλλία
 

Αυτό το κάτι σαν κόκκινο μαλλί on top of της πιο κοντά σε αληθινή, "διεθνών" προδιαγραφών ποπ σταρ που διαθέτουμε ως χώρα είναι το κερασάκι στην τούρτα του μακράν πιο φρέσκου new entry του 2011. Η τραγουδίστρια των Otherview και μια γυναίκα που υπόσχεται -ο πήχυς είναι πλέον ψηλά- ότι οι κοκκινομάλλες θα γίνουν αργά ή γρήγορα ο νόμος και στην Ελλάδα.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου