Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Vogue Eyewear-Κoλεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012


Vogue 3
Η μόδα είναι μια περιπέτεια που πρέπει να βιώνεται με ελαφρότητα και ειρωνεία.

Από τη δεκαετία του '70, η Vogue eyewear αφιερώνει τις κολεξιόν γυαλιών ηλίου και  οράσεως στις νέες, δυναμικές και περίεργες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να πειραματιστούν με διαφορετικά στιλ. Οι πιο τολμηρές fashionistas υιοθετούν γρήγορα τις τελευταίες τάσεις και επιδιώκουν ένα glamorous, πολύπλευρο στιλ, εξεζητημένο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό. Επιλέγουν Vogue eyewear για να ζήσουν το πνεύμα των καιρών μας με ζωντάνια και κομψότητα – μια πολύ σύγχρονη επωνυμία που παίζει με τις μόδες του παρελθόντος και τις επαναδιαπραγματεύεται με χιούμορ και πρωτοτυπία. Για αυτές τις γυναίκες, η Vogue eyewear αποτελεί το αλατοπίπερο της καθημερινής ζωής, με το νεανικό, μητροπολιτικό γούστο των νέων τάσεων, χωρίς να παραβλέπονται εκείνες οι πολύτιμες, κλασικές και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες που πάντα αποτελούν τη σφραγίδα της εταιρείας.

Η νέα κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι παρουσιάζει ένα στιλ που συνδυάζει εξίσου τις δελεαστικές γραμμές του παρελθόντος με τον εύθυμο δυναμισμό της σύγχρονης ζωής, μια αλληλεπίδραση μεταξύ θηλυκότητας και ειρωνείας που, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ταιριάζει στο πνεύμα της σύγχρονης πολυτέλειας. Τα smooth oversized σχήματα της συγκεκριμένης κολεξιόν εμπλουτίζονται με εύκολες, κομψές, νέες, εξεζητημένες, θηλυκές λεπτομέρειες, όπως τα εμπνευσμένα από τη φύση μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία  που βρίσκονται δίπλα στην ένωση και παραπέμπουν στο περίγραμμα των φύλλων της χλόης , και τα οποία καθίστανται πολύτιμα χάρη σε στον ψεκασμό τους με λαμπερά κρύσταλλα. Η κολεξιόν περιλαμβάνει μοντέλα γυαλιών οράσεως με φιλικούς προς το χρήστη πολυεστιακούς φακούς και μοντέλα γυαλιών ηλίου, τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν με συνταγογραφούμενους φακούς στο 85% των περιπτώσεων, και χαρακτηρίζονται από μια εκλεπτυσμένη, χαρούμενη διάθεση, η οποία ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις της γυναίκας της Vogue:  κομψή, μέσα στη μόδα, και πάντα κλασική.
VO 2731S
Οι ευρείες, στρογγυλές γραμμές αυτού του μοντέλου γυαλιών ήλιου αντανακλούν ένα πνεύμα σύγχρονης φρεσκάδας και ζωντάνιας. Η αντίθεση μεταξύ του oversized εμπρόσθιου μέρους του σκελετού που κατασκευάζεται με έγχυση πλαστικού και των λεπτών μεταλλικών βραχιόνων, οι οποίοι φέρουν χαραγμένο το λογότυπο Vogue, ενισχύεται από το ελαφρώς ανυψωμένο περίγραμμα του εμπρόσθιου μέρους, το οποίο δίνει σε αυτά τα σύγχρονα γυαλιά ηλίου μια αίσθηση ρετρό κομψότητας. Διαθέσιμα σε μια γκάμα χρωμάτων, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει ιριδίζοντα χρώματα, από το ροζ μέχρι το κλασικό μαύρο.

VO 2729S
Οι λείες, δυναμικές γραμμές καθορίζουν το σύγχρονο στυλ αυτού του μοντέλου γυαλιών ήλιου από acetate. Η κομψότητα του εμπρόσθιου μέρους είναι εμπνευσμένη από τον ξέγνοιαστο, θρασύ δυναμισμό της δεκαετίας του '80. Ένα σύγχρονο μοντέλο με ζωντανό, εκλεπτυσμένο στιλ, ιδανικό για τις σημερινές γυναίκες, με την ειρωνεία τους και το ένστικτό τους για τις νέες τάσεις της μόδας. Διαθέσιμο στα νέα ιριδίζοντα χρώματα: ανοικτό καφέ, μπλε, κόκκινο, ταρταρούγα και μαύρο.

VO 2724SB
Η ρετρό κομψότητα, εμπνευσμένη από το παρελθόν και από τη φύση, χαρακτηρίζει αυτό το στρογγυλευμένο, oversized μοντέλο γυαλιών ηλίου από acetate, το οποίο ενισχύεται από κομψά, μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία δίπλα στην ένωση που παραπέμπουν σε φύλλα χλόης καλυμμένα με δροσοσταλίδες. Τα συγκεκριμένα γυαλιά ενισχύονται από την αρχική αντίθεση μεταξύ των λεπτών μεταλλικών βραχιόνων - μια τελική νότα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένης εκκεντρικότητας - και της διακριτικής, χαμηλών τόνων χρήσης κρυστάλλου στο άνω μέρος των βραχιόνων. Η γκάμα χρωμάτων ποικίλει από την ταρταρούγα μέχρι το διάφανο καφέ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου