Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!

Κλείνοντας τα 101 χρόνια της, η Mary Ellen Hardison από τη Γιούτα αποφάσισε να τα γιορτάσει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο! «Τι τούρτες και κεράκια, βρε παιδί μου. Θέλω κάτι που να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη», σκέφτηκε και το έκανε αμέσως πράξη.
perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Πήρε το αλεξίπτωτο στους ώμους και κατευθύνθηκε στην κοντινότερη πλαγιά και ιδού! Μια γιαγιά στους αιθέρες! Έτσι η κ. Mary Hellen είναι πλέον και επίσημα η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που έκανε paragliding (σ.σ. αλεξίπτωτο πλαγιάς), λαμβάνοντας επάξια μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Άλλωστε ένας από τους γιους της ήταν φαν του paragliding και, όπως λέει και ή ίδια, «δεν ήθελα να κάνει κάτι που δεν μπορούσα να κάνω εγώ!»… Η απίθανη γιαγιά πέταξε με τον εκπαιδευτή της, ενώ τέσσερις γενιές της οικογένειάς της την παρακολουθούσαν και χειροκροτούσαν.
perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους συγγενείς της ήταν αντίθετοι με την απόφασή της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο. Η ίδια, όμως, διέψευσε τους πάντες με την τόλμη και την αποφασιστικότητά της, ενώ έκανε και μερικά παραπάνω «κόλπα» στον αέρα!
perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Μετά, μάλιστα, από το απίθανο αυτό κατόρθωμα της… γιαγιάς τους, πολλοί από αυτούς (μικρότερης ηλικίας!) αποφάσισαν να εκπαιδευτούν στο paragliding με σκοπό να τη συναγωνιστούν στο μέλλον!
perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου