Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

14 μηνών κοριτσάκι με σύνδρομο Dοwn στην πασαρέλα!

ierosagon313 200x124 14 μηνών κοριτσάκι με σύνδρομο Dοwn στην πασαρέλα!
Ένα κοριτσάκι που πάσχει από σύνδρομο Down, έκλεψε τις εντυπώσεις με το ζεστό της χαμόγελο.

Προς έκπληξη της μητέρας της έγινε δεκτή σε πρακτορείο μόδας
Τα φώτα της κάμερας απολαμβάνει η μικρή Taya Kennedy. Το αξιαγάπητο κοριτσάκι που είναι μόλις 14 μηνών κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας παρά το ότι πάσχει από σύνδρομο Dοwn.

Όταν μία μέρα η μητέρα της έστειλε μερικές φωτογραφίες της σε ένα πρακτορείο μοντέλων, δεν περίμενε ποτέ η κόρη της να είναι ανάμεσα στις επιλαχούσες.
Κι όμως το τηλέφωνο χτύπησε και οι υπεύθυνοι του πρακτορείου “Urban Angels” λάτρεψαν το όμορφο προσωπάκι της με το γλυκό χαμόγελό της.
“Η Taya είναι ένα απίστευτα φωτογενές, ζεστό και χαμογελαστό παιδί και αυτό ξεχωρίζει μέσα από τις φωτογραφίες”, είπε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου.

baby1 14 μηνών κοριτσάκι με σύνδρομο Dοwn στην πασαρέλα!
Η μητέρας της μικρής Taya, Gemma Andre δεν πτοήθηκε καθόλου, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν, ότι η κορούλα της πάσχει από σύνδρομο Dοwn.
Αντίθετα, αποφάσισε να το παλέψει και μαζί με το αφοπλιστικό χαμόγελο της Taya κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλές από τις αρνητικές προβλέψεις των γιατρών.
Έτσι, όταν η ξαδέλφη της Gemma τής πρότεινε να στείλει φωτογραφίες της Taya σε πρακτορείο για μοντέλα, αποφάσισε ότι δεν είχε τίποτα να χάσει. Έτσι, το φωτογραφικό υλικό έφτασε στο γραφείο χωρίς όμως οι υπεύθυνοι να γνωρίζουν για την ασθένεια της μικρής.
Η μητέρα τούς ενημέρωσε για την κατάσταση της μικρής, μόνο όταν δήλωσαν την επιθυμία τους να φιλοξενήσουν την Taya στον κατάλογό τους. Την πρόταση τους δεν τάραξε καθόλου η ανακοίνωση της μητέρας, αφού είχαν ήδη ερωτευτεί το πανέμορφο κοριτσάκι.
“Το ότι πάσχει από το σύνδρομο Down δεν μέτρησε καθόλου. Την κλείσαμε λόγω της χάρης της και της αίσθησης του χιούμορ της”, δήλωσε η ιδιοκτήτρια.

baby2 14 μηνών κοριτσάκι με σύνδρομο Dοwn στην πασαρέλα!
Ενθουσιασμένη δηλώνει η μητέρα, ενώ είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που θα προσφέρει στην κόρη της μία φυσιολογική ζωή.
Ονειρεύεται ακόμα και την στιγμή που θα περπατήσει σε μία από τις περίφημες πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας.
“Η Taya είναι ένα απίστευτο παιδί. Υποθέτω ότι όλα είναι πιθανά”, είπε η περιχαρής μητέρα.