Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Τσάντα 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

Οι Financial Times αναφέρουν ότι ο οίκος Hermes, ο οποίος παράγει ήδη τις ακριβότερες τσάντες του κόσμου, τις Kelly και Birkin, ζήτησε βοήθεια από τον υποδηματοποιό, Pierre Hardy, για να δημιουργήσει τις νέες τσάντες. 
Ο στόχος ήταν να κοσμήσει τις διάσημες τσάντες του οίκου με πολύτιμα υλικά και ο Hardy έκανε ακριβώς αυτό! Ο οίκος δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας ολόχρυσης Kelly με διαμάντια - υπάρχουν πάνω από 1.600 πολύτιμες πέτρες στην τσάντα - και ένα σχέδιο που μιμείται το δέρμα κροκόδειλου.


Αλλά ακόμα κι αν φαίνεται χαζό να παράγει κάποιος αυτά τα προϊόντα, ο οίκος Hermes θα το κάνει. Οι τσάντες θα είναι μικρές έτσι ώστε να μην είναι τόσο βαριές για τον ιδιοκτήτη τους και θα υπάρχουν σε τέσσερις εκδόσεις. Η κάθε έκδοση θα παραχθεί μόνο τρεις φορές. Δεδομένης της περιορισμένης παραγωγής τους και τα πολύτιμα υλικά τους, καταλαβαίνουμε γιατί κοστίζουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Λοιπόν, μήπως έχεις μερικά εκατομμύρια τριγύρω που σου περισσεύουν; Αν δεν έχεις προγραμματίσει να τα χρησιμοποιήσεις, ας πούμε, σε κάποια επένδυση, την κατασκευή ενός σπιτιού ή για να στείλεις τα παιδιά σου στο κολέγιο, βρήκαμε την κατάλληλη τσάντα για σένα!