Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Που χάθηκαν τα παλικάρια από το ορίτζιναλ 21 Jump Street;

Ο Johhny Depp ποτέ δεν ντράπηκε να ομολογήσει πόσο σιχαινόταν κάθε στιγμή των τεσσάρων χρόνων που πέρασε, ως άβγαλτος 24χρονος, στα πλατό του 21 Jump Street. Για τους υπόλοιπους όμως, τον ‘αφρατούλη’ Doug, την ‘μαυρούλα’ Judy, τον ‘σχιστομάτη’ Harry και το ‘λαικοτεκνό’ Booker ήταν η μεγάλη ευκαιρία τους.

Εξαρχής το κόνσεπτ ήταν ηλίθιο. Μια ομάδα αστυνομικών με νεανική εμφάνιση που πηγαίνουν undercover σε γυμνάσια, κολέγια και λοιπά μέρη που συχνάζουν τινέιτζερς για να εξιχνιάσουν εγκλήματα.
Και είμαι σίγουρος ότι ο Depp δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πληρώσει το 1/10 από τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που θα του δώσουν για τους επόμενους Πειρατές της Καραϊβικής προκειμένου να κάψει όλες τις κόπιες που επιβιώνουν.

Παρόλο που, προς γενική έκπληξη, δέχτηκε να κάνει ένα καμεό στην κινηματογραφική του μεταφορά (που παίζεται ήδη στην Αμερική). Με τον όρο ότι μαζί του θα εμφανιστεί ο φίλος του από τα παλιά, Peter De Luise.
Και ότι ο χαρακτήρας του (spoiler alert) θα πεθάνει, ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί να δώσει το παρόν σε κανένα σίκουελ.
H ουσία είναι ότι η ταινία έγινε πραγματικότητα (απόδειξη της περιορισμένης φαντασίας των studio executive) και η ξεχασμένη παρέα της νιότης μας έγινε και πάλι ψιλο-επίκαιρη. Ας δούμε τι κλήρωσε στον καθένα η μπίλια.
Dennis Booker

Το ‘αντίπαλο’ δέος στον Johhny Depp δεν ήταν άλλο από τον πολλά βαρύ Richard Grieco που ήρθε με φόρα να δώσει το παρόν την 3η σεζόν. Μάλιστα σε εκείνον έδειξαν –λανθασμένα όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- την εμπιστοσύνη τους οι παραγωγοί,  αφού του χάρισαν ένα spin off ονόματι Booker που είχε διάρκεια μια και μόνο σεζόν. Ναι, όπως ακριβώς έγινε με τον Τζου των Friends. Η πιο λαμπρή στιγμή του ήταν η σχέση του με την Yasmine Bleath του Baywatch. Γιατί αλλιώς το μόνο που θα αφήσει πίσω είναι μια γελοία συλλογή με 80s αυτοκίνητα και μια μακριά λίστα B-movies που κανείς δεν έχει δει.
Doug Penhall

Ο Peter DeLuise, πρωτότοκος του ψιλογνωστού κωμικού Dom DeLuise,  είδε το 21 Jump Street να του αλλάζει την ζωή, αφού εδώ γνώρισε την πρώτη του γυναίκα, η οποία έπαιζε στην σειρά την γκόμενα του. Ο λόγος που δεν θυμάσαι να τον έχεις ξαναδεί, είναι ότι, κάπου στα μέσα των 90s, έκανε το πέρασμα πίσω από την κάμερα. Συγκεκριμένα ήταν παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Stargate Atlantis, που προσωπικά το θεωρώ το πιο εθιστικό spin-off του Stargate.
Harry Truman

O Βιετναμέζικης καταγωγής Dustin Nguyen ήταν, την εποχή που μεσουρανούσε το 21 Jump Street, εξίσου μεγάλος αστέρας. Ο οποίος αποφάσισε και να την κάνει από την σειρά μετά την 4η σεζόν, ταυτόχρονα με τον Johhny Depp. Στην αρχή, δικαιώθηκε, κάνοντας το πολυπόθητο πέρασμα στον κινηματογράφο με ρόλους στις ταινίες Rapid Fire, 3 Ninjas Kick Back και Little Fish απέναντι στην Kate Blancett. Εδώ και μερικά, όμως, χρόνια, οι ρόλοι έχουν στερέψει. Ίσως ως αποτέλεσμα του κακού κάρμα που φορτώθηκε αφού πρόσφατα πήρε διαζύγιο από την παραπληγική γυναίκα του.
Judy Hoffs

Η 48χρονη πλέον κόρη του τύπου που έπαιζε το Gordon στο Sesame Street, εμφανίστηκε και πάλι στο οπτικό μας πεδίο φέτος, ως guest star στο Mike and Molly. Αλλά με λίγο ψάξιμο διαπιστώνεις ότι μια καριερούλα τηλεοπτική, η Holly Robinson Peete την έχει κουτσοκαταφέρει. Και στα σιτκόμια της έχει παίξει (Hangin’ with Mr Cooper, For your Love) και την παρουσιάστρια έχει κάνει (The Talk) και το βραβευμένο παιδικό της βιβλίο το έχει γράψει (My Brother Charlie). Ενώ επίσης έχει ‘τσιμπήσει’ και ως σύζυγο, ήδη από το 1995, τον πρώην ΝFL quarterback Rodney Peete με τον οποίο έχει 4 παιδιά.
Captain Adam Fuller

Ο Steven Williams διέπρεψε στο ρόλο του σκληρού αλλά δίκαιου Αφροαμερικάνου ‘καπετάνιου΄της ομάδας. Σε τέτοιο σημείο που συνέχιζε να παίζει ακριβώς αυτό, με καλύτερή του στιγμή τον guest ρόλο του Mr X στο Χ-Files. Ενώ επίσης παίζει να τον έχει πάρει το μάτι σου ως περαστικό και σε μερικές ακόμη σειρές που σίγουρα έχεις δει, όπως Veronica Mars, MacGyver, Stargate, Criminal Minds, Supernatural.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου