Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«25Hours Hotel HafenCity» στην πόλη του Αμβούργου

25Hours Hotel HafenCity
Φιλόξενοι, ζεστοί, με στόχο να σου προκαλούν μία διάθεση να «αράξεις» - όπως ένα καράβι στο λιμάνι. Έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει τους κοινόχρηστους χώρους του 25hours Hotel HafenCity στο Αμβούργο.
Τα στοιχεία και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη διακόσμηση του ιδιαίτερου αυτού ξενοδοχείου -ένα από τα 6 συνολικά ξενοδοχεία της αλυσίδας ανά την Ευρώπη- προέρχονται από το χώρο της ναυσιπλοϊίας και αξιοποιούνται σε ενδιαφέρουσες συνθέσεις, όχι τυχαία.
25Hours Hotel HafenCity 2
Όχι τυχαία, γιατί απλά όλα τα στοιχεία αφηγούνται τις ιστορίες 25 ναυτικών από όλο τον κόσμο, «μιλώντας» με εικόνες για τις ιστορίες των επικίνδυνων θαλάσσιων περασμάτων, τις ρομαντικές συναντήσεις, τις καταιγίδες, τους αποχωρισμούς.
Τα αξεσουάρ και τα αντικείμενα των δωματίων αντικατοπτρίζουν τις περιπέτειες που μπορεί κανείς να διαβάσει αναλυτικά στα ημερολόγια του οικήματος.
25Hours Hotel HafenCity 3
Το Design του χώρου επιμελήθηκαν οι Stephen Williams Associates, το φωτισμό ο Tom Schlotfeldt, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Markus Stoll, ο οποίος ανέλαβε το «Storytelling» για το brand του 25Hours Hotel HafenCity (μύθοι, μηνύματα και ιστορία που συνδέεται με ένα brand).
Ξύλινα decks, δερμάτινα καθίσματα, χαλαρές μαξιλάρες στο δάπεδο, έπιπλα που θυμίζουν σαλόνια πλοίου, υποστηρίζουν αποτελεσματικά το ενδιαφέρον concept του ξενοδοχείου.
Ακόμη, παιχνίδια, ποδοσφαιράκια, πικάπ, πλούσιες βιβλιοθήκες ενισχύουν τη διάθεση να «αράξει» κανείς στους χώρους του ξενοδοχείου.
Οι όμορφα διαμορφωμένοι χώροι, οι τραπεζαρίες, οι αίθουσες συνεδριάσεων αποτελούν ιδανικούς χώρους για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων. Και φυσικά, δε λείπουν τα κρεβάτια-κουκέτες, για μία απόλυτη «ναυτική» αίσθηση!
25Hours Hotel HafenCity 4
Επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου: www.25hours-hotels.com
25Hours Hotel HafenCity 5
25Hours Hotel HafenCity 7
25Hours Hotel HafenCity 8
25Hours Hotel HafenCity 9
25Hours Hotel HafenCity 10
25Hours Hotel HafenCity 11
25Hours Hotel HafenCity 12
25Hours Hotel HafenCity 13
25Hours Hotel HafenCity 14
25Hours Hotel HafenCity 15
Interior design: stephenwilliams.com
Πηγή & φωτογραφίες: miss-design.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου