Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΟΚ: 4χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό σε αποσύνθεση σε κελάρι μετά απο δύο χρόνια!


agori 200x165 ΣΟΚ: 4χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό σε αποσύνθεση σε κελάρι μετά απο δύο χρόνια!Στη φωτογραφία, βλέπετε για πρώτη φορά, το πρόσωπο του αγοριού του οποίου το σώμα βρέθηκε μετά από δύο χρόνια σε ένα κελάρι σε αποσύνθεση.
Ο πατέρας του τετράχρονου Hamzah Khan, κατηγόρησε χθες την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες κάνοντας λόγο για έναν ολόκληρο κατάλογο αποτυχιών που οδήγησε στο θάνατο το παιδί.
Ο Aftab Khan δήλωσε ότι οι αρχές «επέτρεψαν» στον γιο του για να «εξαφανιστεί», παραλείποντας να ελέγξουν τους ισχυρισμούς του ότι το αγόρι ζούσε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ο κ. Khan, 43ετών, ισχυρίστηκε επίσης ότι η αστυνομία είχε αγνοήσει τις πριν από τρία χρόνια προειδοποιήσεις του, ότι το αγόρι βρισκόταν σε κίνδυνο, αφού είχε αποκλειστεί κάθε επικοινωνία με τη μητέρα του.
Ο ίδιος δήλωσε στην Daily Mail: «Εάν οι υπηρεσίες της αστυνομίας και της κοινωνικής είχαν ακούσει εμένα τότε ο γιος μου θα ήταν ζωντανός σήμερα.»
Το άψυχο σώμα του μικρού Hamzah του ανακαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ένα σπίτι στο Μπράντφορντ.
Ο κ. Khan δεν είχε δει τον Hamzah, και τον δίδυμο αδελφό του Hamzah, για τρία χρόνια, μετά από καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία.
Ωστόσο, τόνισε ότι αυτός είναι ένας στοργικός πατέρας και συχνά μιλούσε με τα πιο μικρά παιδιά του στο τηλέφωνο. Πρόσθεσε ότι ήταν σε τακτική επαφή με τον γιο του Tariq και άλλα μεγαλύτερα παιδιά του, ηλικίας 13, 11 και 7, τα οποία δεν μπορούν να ονομαστούν.
Το περασμένο Σάββατο η πρώην σύζυγος του κ.Khan Amanda συνελήφθη αλλα στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείστηκε κάθε υποψία εναντίον της .
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου