Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο χάκερ που πρόδωσε τους Anonymous




Τρία κορυφαία μέλη των χάκερ LulzSec, παρακλάδι των Anonymous, που σταμάτησε να ενεργεί πέρυσι το καλοκαίρι, συνελήφθησαν από πράκτορες του FBI, ενώ άλλα δύο κατηγορούνται για συνωμοσία.
Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα το FoxNews, οι πράκτορες συνέλαβαν τους Ryan Ackroyd (Kayla), Jake Davis (Topiary) από το Λονδίνο, τους Darren Martyn (Pwnsauce) και Donncha O' Cearrbhail (palladium) από την Ιρλανδία και τον Jeremy Hammond (Anarchaos) από το Σικάγο.

Πρόκειται για χτύπημα ''εκ των έσω'', καθώς τους πρόδωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος των LulzSec, Hector Xavier Monsegur, γνωστός με το παρατσούκλι Sabu, ο οποίος αφότου συνελήφθη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεργάζεται με το FBI από πέρυσι τον Ιούνιο! Μάλιστα, κρίθηκε ένοχος για 12 κυβερνοεπιθέσεις.
O Αμερικανός Jeremy Hammond κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στην εταιρεία Stratford τον περασμένο Δεκέμβριο και για τη συνεργασία με το Wikileaks για τη δημοσίευση εμπιστευτικών πληροφοριών. Δημοσίευμα αναφέρει πως θα δικαστεί με ξεχωριστό κατηγορητήριο, καθώς τον περιγράφουν ως μέλος των Anonymous!
"Αυτό είναι ένα βαρύ πλήγμα για την ομάδα", δήλωσε επίσημο στέλεχος του FBI, τονίζοντας πως "αποκεφαλίζουν" σιγά σιγά τη LulzSec.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο από τους εκπροσώπους των συλληφθέντων.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου