Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πουλ , πουλ , πουλ ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ KAPISTRI
Γράφει ο συνεργάτης μας Θόδωρος Γαλανόπουλος
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ανάκαμψη! Βοσκό χρειάζεται να φυλάει τα γαλόπουλα! Πουλ, πουλ, πουλ! Τρέξατε όλοι να πάτε να ψηφίσετε! Πουλ, πουλ πουλ! Σας μαζέψανε πάλι στο κοτέτσι!  Πουλ πουλ πουλ! Δοκιμάσατε τον ψηλό και δεν σας άρεσε το σφάξιμο! Ο χοντρός μοιάζει χορτασμένος, θα αργήσει να σας φάει!!  Βρε ουστ να μου χαθείτε γαλόπουλα!Πηγαίνετε να φτιάξετε ακόμα μια κολυμπήθρα του Σηλωαμ να εξαγνιστούν μαζί με τον νέο αρχηγό όλα τα λαμόγια του παρελθόντος!  Έτσι γίνεται πάντα! Η σκιά ενός αρχηγού είναι βαριά για να κρύβει και μίζες και αρπαχτές και ξεφτιλίσματα και όλους τους αγιογδύτες πολιτικούς  του παρελθόντος  που ρήμαξαν αυτήν τη χώρα!  
Ζήτω ο νέος αρχηγός που χρόνια ήτανε υπουργός! Αυτός μάλλον θα το διάβασε το μνημόνιο και θα το βρήκε πολύ χρήσιμο  για την Ελλάδα! Λεφτά υπάρχουν και αρχηγοί  υπάρχουν  ακόμα, αλλά και ψηφοφόροι γαλόπουλα να τους οδηγούν τηλεοπτικά κανάλια στις κάλπες για να επιβεβαιώσουν την απελπισία αυτής της χώρας που δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να βρει άκρη στο δράμα της, όσο οι πολίτες της θα συνεχίσουν να πιστεύουν  ότι το πολιτικό αλισβερίσι και η δοκιμασμένη καμαρίλα της εξουσίας θα σώσει τη χώρα, και τους ίδιους που θα τρέξουν σε λίγο  στα πολιτικά γραφεία να εξαργυρώσουν τις ψήφους που ρίχνουν με τίποτε εμετικές υποσχέσεις διορισμών των παιδιών τους με 350 ευρο το μήνα!!  
 Άλλωστε την εξουσία, με τον ένα η τον άλλο τρόπο  θα συνεχίσετε να την έχετε.  Μπορεί η ΝΔ να μην πάρει την αυτοδυναμία, αλλά θα έχει πρόθυμους συντρόφους Πασοκτζηδες να βοηθήσουν να κουτουπώσετε την εξουσία και να κοροϊδέψετε για μια ακόμα φορά τα γαλόπουλα!  Πουλ πουλ πουλ …  Ελάτε κοτοπουλάκια μου, οι κάλπες είναι στρωμένες με καλαμπόκι, ελάτε να τσιμπήσετε!  Όταν η αυτοδυναμία είναι πολύ μακριά, καλή είναι και η συγκυβέρνηση!   Κι αν είναι να χάσεις  την καρέκλα που είναι ότι πιο πολύτιμο έχει στην ψυχή του ένας πολιτικός ας δώσουμε με αντιπαροχή και ένα κομμάτι της στον αντίπαλο! Όπως λέει και ένα ανεκδοτάκι, καλλίτερα είναι να έχεις μια ωραία μεγάλη  τούρτα και να τρως εσύ, να τρώνε και πολλοί άλλοι, παρά να έχεις σκατά και να τα τρως μόνος σου.  Όχι αγαπητοί μου, ο Έλληνας δεν είναι Ευρωπαίος, ούτε θα γίνει ποτέ, και ούτε θέλει να γίνει! Θέλει να μείνει Ραγιάς, Ρωμιός , Βυζαντινός, Ασιάτης κουτοπόνηρος! 
Όταν έχει την εξουσία να κλέβει και όταν δεν την έχει να κλαίει! Ζήτω  ο νέος αρχηγός, που έχει παλιώσει εδώ και καιρό! Πουλ πουλ πουλ!  Μόνο τους στίχους του Σαββόπουλου  σας χαρίζω! "Σύντροφοι μου αχ τι κακό με έναν ήλιο σαν αυτό, να τον τρωει το αφεντικό".   Τέλος!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου