Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολύχρωμα σπίτια στη Γροιλανδία!

Perierga.gr - Πολύχρωμες πόλεις της Γροιλανδίας!
Sisimiut
Η παγωμένη Γροιλανδία, το μεγαλύτερο νησί του κόσμου φιλοξενεί περίπου 57000 κατοίκους και είναι μια από τις πιο αραιοκατοικημένες περιοχές του πλανήτη. Το περιβάλλον αν και είναι ιδιαίτερα ψυχρό σε θερμοκρασίες προσφέρει απαράμιλλης ομορφιάς τοπία, παρθένα φύση και πολύ φιλικούς ανθρώπους. Επιπλέον παρατηρούμε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στις κατοικίες που είναι βαμένες με έντονα χρώματα συνθέτοντας ένα πολύχρωμο μωσαϊκό.

Το Nuuk είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Γροιλανδίας και έδρα της κυβέρνησης. (Η Γροιλανδία είναι αυτόνομη περιοχή που υπάγεται διοικητικά στη Δανία). Με 15000 περίπου κατοίκους είναι μία από τις μικρότερες πληθυσμιακά πρωτεύουσες. Η ίδια πολύχρωμη αρχιτεκτονική ακολουθείται και σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις.

Perierga.gr - Πολύχρωμες πόλεις της Γροιλανδίας!Ilulissat
Perierga.gr - Πολύχρωμες πόλεις της Γροιλανδίας!Qaqortoq
Perierga.gr - Πολύχρωμες πόλεις της Γροιλανδίας!Narsaq
Perierga.gr - Πολύχρωμες πόλεις της Γροιλανδίας!Uummannaq
Perierga.gr - Πολύχρωμες πόλεις της Γροιλανδίας!Upernavik
Perierga.gr - Πολύχρωμες πόλεις της Γροιλανδίας! via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου