Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Η πρώτη άσπρη τρίχα

Γκρι και λευκές τρίχες… Ο τρόμος σας, μόλις τις αντικρίζετε, είναι μεγάλος ανεξάρτητα από την ηλικία σας και η τάση σας, όταν βλέπετε την πρώτη, είναι να την τραβήξετε να βγει. Υπάρχει, όμως, ο φόβος σας γιατί έχετε ακούσει το απίστευτο: «ποτέ μην αφαιρείτε μία γκρίζα τρίχα, αφού στη θέση της θα βγουν δέκα αντίστοιχες και μάλιστα πιο άγριες». Το έχετε ακούσει σίγουρα, αλλά αυτό είναι λάθος!

Αν απομακρύνετε έναν μόνο θύλακα τρίχας, δεν μπορεί στη θέση του να βγουν δέκα. Είναι απλή λογική. Επίσης, οι μόνες τρίχες που βγαίνουν με άλλη αρχιτεκτονική -δηλαδή πιο σκληρές, κατσαρές ή χοντρές- είναι αυτές που κόβονται άγρια, καθώς τρίβετε τα μαλλιά σας με πετσέτα μετά το λούσιμο. Άρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμβιβαστείτε με την εμφάνισή τους και να βρείτε τον τρόπο να τις αντιμετωπίσετε.

Ο καλύτερος τρόπος είναι η βαφή, οπότε συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας ή αναζητήστε μία βαφή που αναγράφει στη συσκευασία της ότι καλύπτει τα γκρίζα και λευκά μαλλιά και αποκτήστε και πάλι τα μαλλιά με το χρώμα που αγαπάτε. Επίσης, μπορείτε να το δείτε σαν μία ευκαιρία να αλλάξετε χρώμα και να ξεφύγετε από το φυσικό σας επιλέγοντας ένα χρώμα όπου οι λευκές θα χάνονται!
via