Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πόσο χρονών είναι;

xatzivasileiou-386
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, αλλά αποκάλυψε και την ηλικία της.
Για την εκπομπή της και τον τηλεοπτικό της αντίπαλο (Γρηγόρη Αρναούτογλου), είπε: «Θα μπορούσε το περιεχόμενο της εκπομπής με ελάχιστα λάθος χειρισμό, να είναι trash TV. … Από τότε που ξεκίνησε ο Γρηγόρης δεν είχαμε την παραμικρή απώλεια στην τηλεθέαση. Έχουμε τα ίδια ποσοστά. Προφανώς έχουμε διαφορετικά κοινά...».
Για το θέμα της ηλικία της και την άριστη φυσική της κατάσταση, δήλωσε: «Με την ηλικία μου μια χαρά είμαι και για την ηλικία μου ακόμη καλύτερα. Άλλωστε δεν γνωρίζω και πολλούς εν ενεργεία αθλητές του beach volley που έχουν κλείσει τα 40».
Για το πώς θα αντιμετώπιζε την απιστία, τόνισε: «Νομίζω με ψυχραιμία. Εξαρτάται από το πόσο σοβαρό είναι το θέμα που έχει προκύψει. Αλλά δεν το πιστεύω ότι ανήκω στην κατηγορία αυτών που θα χαλούσαν την οικογένειά τους για... ψύλλου πήδημα».
via