Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

«Ευνουχίστε τα τέρατα»

Ξεπερνά ακόμη και την πιο αρρωστημένη φαντασία το μαρτύριο στο οποίο υπέβαλαν μια έφηβη κοπέλα δύο νεαροί, που είναι γιοι ουκρανών πρώην αξιωματούχων. Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της πυρπόλησης της άτυχης 18χρονης έχει προκαλέσει κοινωνική αναταραχή στην Ουκρανία. Σε πολλές πόλεις της χώρας έχουν οργανωθεί διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για.....

την πλημμελή έρευνα της Αστυνομίας σχετικά με το έγκλημα και την προνομιακή μεταχείριση που είχαν από τις Αρχές τα ανθρωπόμορφα τέρατα.
Οι δύο νεαροί κάλεσαν την κοπέλα στο διαμέρισμα φίλου τους και εκεί, αφού κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τη βίασαν. Έπειτα, για να καλύψουν την πράξη τους, τη μετέφεραν σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε ένα λάκκο, την περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.

Σαν από θαύμα, η Οκσάνα Μακάρ επιβίωσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από έναν περαστικό που τη βρήκε το επόμενο πρωί. Ωστόσο, είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της, κάτω από τον αστράγαλο.

Τώρα, οι Ουκρανοί έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας ακόμη και τον ευνουχισμό των δραστών. Ορισμένοι βουλευτές ζητούν την έκτακτη επαναφορά της θανατικής ποινής, για να πάρουν τα «καλόπαιδα» την τιμωρία που τους αξίζει.