Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Ευνουχίστε τα τέρατα»

Ξεπερνά ακόμη και την πιο αρρωστημένη φαντασία το μαρτύριο στο οποίο υπέβαλαν μια έφηβη κοπέλα δύο νεαροί, που είναι γιοι ουκρανών πρώην αξιωματούχων. Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της πυρπόλησης της άτυχης 18χρονης έχει προκαλέσει κοινωνική αναταραχή στην Ουκρανία. Σε πολλές πόλεις της χώρας έχουν οργανωθεί διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για.....





την πλημμελή έρευνα της Αστυνομίας σχετικά με το έγκλημα και την προνομιακή μεταχείριση που είχαν από τις Αρχές τα ανθρωπόμορφα τέρατα.
Οι δύο νεαροί κάλεσαν την κοπέλα στο διαμέρισμα φίλου τους και εκεί, αφού κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τη βίασαν. Έπειτα, για να καλύψουν την πράξη τους, τη μετέφεραν σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε ένα λάκκο, την περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.

Σαν από θαύμα, η Οκσάνα Μακάρ επιβίωσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από έναν περαστικό που τη βρήκε το επόμενο πρωί. Ωστόσο, είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της, κάτω από τον αστράγαλο.

Τώρα, οι Ουκρανοί έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας ακόμη και τον ευνουχισμό των δραστών. Ορισμένοι βουλευτές ζητούν την έκτακτη επαναφορά της θανατικής ποινής, για να πάρουν τα «καλόπαιδα» την τιμωρία που τους αξίζει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου