Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Διαζύγιο-σοκ στη σόουμπιζ

Ύστερα από 11 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth), που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της «Κέλι» στην τηλεοπτική επιτυχία των `90s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και ο Πίτερ Φατσινέλι (Peter Facinelli), ο αρχηγός της διάσημης βαμπιροοικογένειας των ταινιών «Twilight» ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.
 Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και έχουν μαζί τρεις κόρες: τη 14χρονη Λούκα (Luka), την 9χρονη Λόλα (Lola) και την 5χρονη Φιόνα.
Φαίνεται όμως, ότι τα προβλήματα που είχαν αρχίσει να δημιουργούνται μεταξύ τους δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν και ο χωρισμός τους είναι πια γεγονός.
«Ενώ αποφασίσαμε να τερματίσουμε τον γάμο μας, είμαστε και οι δύο βαθύτατα αφοσιωμένοι στα παιδιά μας. Παραμένουμε αποφασισμένοι να μεγαλώσουμε μαζί τις όμορφες κόρες μας και ζητάμε λίγο σεβασμό στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε», έγραψαν οι δύο ηθοποιοί στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Us Weekly».
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι αυτός ήταν ο πρώτος γάμος για τον 39χρονο Φατσινέλι ενώ η 40χρονη Γκαρθ υπήρξε παντρεμένη με τον Ντάνιελ Κλαρκ (Daniel Clark) από το 1994 μέχρι το 1996.
via