Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όλοι οι celebrities διασκέδασαν στην Α. Βίσση!

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η κουμπάρα της Άννα Βίσση βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου και διασκέδασε η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά και την παρέα τους..
 
Η εκπομπή της Ναταλίας “Μες στην καλή χαρά” μεταφέρθηκε για την Κυριακή το μεσημέρι, λόγω την προβολής της Formula 1 και η γνωστή παρουσιάστρια πήρε τους φίλους της και πήγε στα μπουζούκια και τη μουσική παράσταση “Δώδεκα”.
 
Η Ναταλία και ο Θέμης έμειναν στο REX μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τα κομμάτια της Άννας Βίσση. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της και μέσω του λογαριασμού της στο twitter: "Ε, ναι... Είμαι εδώ!" έγραψε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Λίγη ώρα αργότερα πρόσθεσε "Επιτέλους!", ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Άννας Βίσση επί σκηνής, ενώ στη συνέχεια έγραψε στον Πέτρο Ίμβριο: "Δεν παίζεται η κουμπάρα μας!"

 
Εκτός από την Ναταλία, όμως, το περασμένο Παρασκευοσάββατο βρέθηκαν στο Rex και άλλοι επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς παρέα με τον Χρήστο Δεληλάμπρο και το Νίκο Χαλκούση, η Xριστίνα Παππά με την παρέα της, ο Άλεξ Κάβδας με φίλες του κ.α.
 


Δες φωτογραφίες


Κώστας Φραγκολιάς


Χριστίνα Παππά

Άλεξ Κάβδας
VIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου