Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Η νέα «City Collection» από τον οίκο Gucci!

Η νέα συλλογή του οίκου Gucci είναι εμπνευσμένη από τα σπορ και αφιερώνεται σε όλους τους έξυπνους και ενεργούς κοσμοπολίτες.
Η συλλογή, σχεδιασμένη από τον Creative Director Frida Giannini, ονομάζεται City Collection και περιλαμβάνει μια πολύχρωμη σειρά από τσάντες και μια θήκη για iPad, όλα διακοσμημένα με τον ξεχωριστό ορίζοντα του Λονδίνου. Λεπτομέρειες όπως το πολύχρωμο δέρμα και η δερμάτινη ετικέτα καλύπτουν τόσο την άνεση όσο και τη μόδα.

Η City Collection, αποτελεί μια νέα έκφραση του πολυτελούς on-the-go στυλ για το οποίο ο οίκος είναι γνωστός, αλλά και της υψηλής αισθητικής του.
Στη συλλογή City Collection περιλαμβάνονται ακόμα άνετα, χρωματιστά sneakers για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σχεδιασμένα με δέρμα στο χρώμα του λευκού και τον χαρακτηριστικό ορίζοντα του Λονδίνου και ένα ξεχωριστό ρολόι, το G-Timeless, με ένα φωτεινό λευκό καντράν και την υπογραφή του οίκου Gucci. Τη μοντέρνα συλλογή συμπληρώνουν τα λευκά γυαλιά ηλίου διακοσμημένα κι αυτά με τον ουρανό πάνω από το Λονδίνο.
Η νέα συλλογή όχι μόνο ενσαρκώνει τον τρόπο ζωής μιας ζωντανής, αστικής γενιάς, αλλά και συμβολίζει τη σύνδεση του πολυτελούς οίκου με την παράδοση και την καινοτομία.
Η City Collection θα είναι διαθέσιμη από το Μάιο σε επιλεγμένες boutique του οίκου Gucci στην Ευρώπη, όπως στο Μιλάνο, τη Ρώμη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη, το Άμστερνταμ, τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.
via