Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαμβάνουν e-mail από τον νεκρό φίλο τους!

Περιέχουν λεπτομέρειες που μόνο εκείνος γνώριζε

O Τζακ Φρόζ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Ιούνιο του 2011 μόλις στα 32 του χρόνια εξαιτίας καρδιακής αρρυθμίας, σκορπώντας θλίψη στους φίλους και την οικογένειά του.

Πέντε μήνες μετά το θάνατο του, ορισμένοι από εκείνους που ήταν πολύ κοντά του άρχισαν να λαμβάνουν μυστηριώδη email από την ηλεκτρονική του διεύθυνση, τα οποία μάλιστα αναφέρονταν σε θέματα που είχαν συζητήσει λίγο πριν το θάνατό του.

Η οικογένειά του λέει πως κανείς δεν είχε κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό του και δεν πιστεύει πως κάποιοι τον «χάκαραν».

Ένας από τους παραλήπτες ήταν ο παιδικός φίλος του Φροζ, Τιμ Χαρτ με τον οποίο ήταν αχώριστοι για 17 χρόνια.

Ο Χαρτ σοκαρίστηκε όταν έλαβε ένα μήνυμα από τον καλό του φίλο μήνες μετά το θάνατό του. «Ένα βράδυ καθόμουν στον καναπέ μου και κοίταζα τα e-mail μου στο κινητό μου και ξαφνικά ήρθε ειδοποίηση με αποστολέα τον Τζακ!», λέει.



«Χλώμιασα όσο το διάβαζα γιατί έγραφε για κάτι που μόνο εγώ κι ο Τζακ ξέραμε». Στο θέμα έλεγε «Παρακολουθώ!» και στο κείμενο έγραφε «Με άκουσες;! Είμαι στο σπίτι σου, καθάρισε επιτέλους τη σοφίτα σου!».



Ο Χαρτ εξήγησε πως λίγο πριν τον αιφνίδιο θάνατο του Φρόζ οι δύο φίλοι συζητούσαν στη σοφίτα και ο Φροζ τον κορόιδευε για την ακαταστασία και τη σκόνη. «Μόνο εγώ κι εκείνος είμαστε, αυτό είναι», είπε.

Μέιλ έλαβε και ο ξάδελφος του Φρόζ Τζίμι Μακ Γκρό, στο οποίο μάλιστα ο Φροζ του έγραφε για έναν τραυματισμό που έπαθε μετά το θάνατό του. «Τζιμ, τι κάνεις; Το ήξερα πως θα χτυπούσες τον αστράγαλό σου, είχα προσπαθήσει να σε προειδοποιήσω. Πρέπει να προσέχεις», έγραφε το μήνυμα.

Η πηγή των μέιλ παραμένει μυστήριο για την οικογένειά του Φροζ και τους φίλους του που λένε πως δέχθηκαν τα μηνύματα σαν δώρο. «αν κάποιος μας κάνει πλάκα δεν με νοιάζει γιατί εγώ το παίρνω όπως θέλω», είπε ο Χαρτ, ο οποίος μάλιστα απάντησε στο e-mail αλλά δεν υπήρξε συνέχεια στο «διάλογο».
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου