Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Την απέρριψαν από το «Νext Top Model» αλλά κάνει καριέρα στο εξωτερικό!

Μπορεί στο «Next Top Model» να την απέρριψαν και να μην κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο, αλλά φαίνεται πως τα κάλλη της Ιωάννας Ντέντη εκτιμήθηκαν δεόντως στο εξωτερικό, όπου ζει και κάνει καριέρα το τελευταίο διάστημα.

Το νεαρό μοντέλο, μετά τη συμμετοχή της στο reality, ετοίμασε βαλίτσες και αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα, ώστε να κυνηγήσει την τύχη της στο εξωτερικό.

Και τα κατάφερε. Η μια συνεργασία έφερε την άλλη, και την «ψάρεψε» ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μόδας στην Αμερική, το «MC-2».

Πλέον, η Ιωάννα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου δεν σταματά να κλείνει δουλειές
Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα; Ούτε λόγος!

Όπως λέει η ίδια στην «Real Life», «στεναχωριέμαι με όσα συμβαίνουν στη χώρα μου. Αγαπάω την Ελλάδα και μου λείπει, ίσως επειδή έρχομαι μόνο για διακοπές».
Άλλωστε η καριέρα στο εξωτερικό την περιμένει. Ήδη στο ενεργητικό της έχει πολλές φωτογραφίσεις, ενώ πόζαρε και για λογαριασμό του ανοιξιάτικου τεύχους του περιοδικού «Tank», στο φακό του μεγάλου φωτογράφου Αλεξάντερ Νόιμαν.

Πρόκειται για μια πολύ καυτή φωτογράφιση, στην οποία η Ιωάννα είναι topless ντυμένη με έντονα χρώματα:

«Μπορεί η φωτογράφιση να είναι σέξι, αλλά είναι καλλιτεχνική και νιώθω περήφανη που συνεργάστηκα με έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους του κόσμου», λέει η ίδια.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου