Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιχειρηματίας ανέβασε στο Facebook ροζ βίντεο με γνωστό μοντέλο

Γιατί ο γνωστός επιχειρηματίας ανέβασε στο Facebook και στο twitter ροζ βίντεο με γνωστό μοντέλο που είχαν σχέση;

Από τις αγάπες και τα μέλια, στα δικαστήρια κατέληξε το γνωστό ζευγάρι. Μετά τον χωρισμό του επιχειρηματία με γνωστό μοντέλο ο 48χρονος ανέβασε στο facebook φωτογραφίες και βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, το θύμα είναι ένα πρώην μοντέλο που αν και ανεβαίνει πλέον στην πασαρέλα, ασχολείται ενεργά με την μόδα, αφού κάνει εισαγωγές επωνύμων ενδυμάτων από γαλλικούς Οίκους μόδας. Θύτης ένας 48χρονος εμφανίσιμος επιχειρηματίας και επιτυχημένος στον χώρο του άνδρας.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από δύο χρόνια και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, ωστόσο όλα άλλαξαν μετά το χωρισμό τους, αφού ο 48χρονος επιχειρηματίας ήθελε την επανασύνδεση τους. Το 40χρονο μοντέλο όμως είχε πλέον άλλο δεσμό και αρνήθηκε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου του. Τότε εκείνος διέρρευσε σε facebook και twitter τις προσωπικές τους στιγμές με ροζ βίντεο και φωτογραφίες.
Το γνωστό μοντέλο ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας και η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε και συνέλαβε τον επιχειρηματία.
Από τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, λίγες ώρες μετά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος και USB sticks, ενώ από την ψηφιακή διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι όντως αυτός είναι ο κάτοχος των επίμαχων προσωπικών δεδομένων του πρώην μοντέλου.
Δείτε τη σέξι και αποκαλυπτική φωτογράφηση της Mila Jovovich και γιατί γνωστός ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από μοντέλο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου