Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Επιχειρηματίας ανέβασε στο Facebook ροζ βίντεο με γνωστό μοντέλο

Γιατί ο γνωστός επιχειρηματίας ανέβασε στο Facebook και στο twitter ροζ βίντεο με γνωστό μοντέλο που είχαν σχέση;

Από τις αγάπες και τα μέλια, στα δικαστήρια κατέληξε το γνωστό ζευγάρι. Μετά τον χωρισμό του επιχειρηματία με γνωστό μοντέλο ο 48χρονος ανέβασε στο facebook φωτογραφίες και βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, το θύμα είναι ένα πρώην μοντέλο που αν και ανεβαίνει πλέον στην πασαρέλα, ασχολείται ενεργά με την μόδα, αφού κάνει εισαγωγές επωνύμων ενδυμάτων από γαλλικούς Οίκους μόδας. Θύτης ένας 48χρονος εμφανίσιμος επιχειρηματίας και επιτυχημένος στον χώρο του άνδρας.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από δύο χρόνια και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, ωστόσο όλα άλλαξαν μετά το χωρισμό τους, αφού ο 48χρονος επιχειρηματίας ήθελε την επανασύνδεση τους. Το 40χρονο μοντέλο όμως είχε πλέον άλλο δεσμό και αρνήθηκε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου του. Τότε εκείνος διέρρευσε σε facebook και twitter τις προσωπικές τους στιγμές με ροζ βίντεο και φωτογραφίες.
Το γνωστό μοντέλο ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας και η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε και συνέλαβε τον επιχειρηματία.
Από τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, λίγες ώρες μετά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος και USB sticks, ενώ από την ψηφιακή διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι όντως αυτός είναι ο κάτοχος των επίμαχων προσωπικών δεδομένων του πρώην μοντέλου.
Δείτε τη σέξι και αποκαλυπτική φωτογράφηση της Mila Jovovich και γιατί γνωστός ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από μοντέλο.