Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Το τέταρτο άρωμα της Halle Berry

Η πανέμορφη 45χρονη ηθοποιός, λάνσαρε το τρίτο της άρωμα με τίτλο, Reveal the Passion.  Το τρίτο άρωμα της , Reveal by Halle Berry , κυκλοφόρησε πέρυσι κάνοντας θραύση οπότε η σταρ αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο και ακόμη πιο αισθησιακό για φέτος.
Αν το προηγούμενο άρωμα θεωρείται ιδιαιτέρως «πολυμορφικό», μιας και οι νότες του εναλλάσσονται ώρα με την ώρα εμπνέοντας τη γυναίκα που το φορά αρχικά να έρθει σε επαφή με τη γήινη και σέξι πλευρά της και κατ’ επέκταση να αισθανθεί άνετα και όμορφη -η τελευταία της προσπάθεια είναι ακόμη πιο δυναμική.

“Θέλησα να δημιουργήσω ένα άρωμα που θα ενδυναμώσει την προσωπικότητα της γυναίκας και θα τη βοηθήσει να αποκαλύψει τις παθιασμένες της πλευρές. Τίποτα δεν κάνει μία γυναίκα πιο όμορφη από τη σιγουριά που αισθάνεται μέσα της", λέει η  Halle.
Το μαγικό μπουκαλάκι κρύβει μέσα του βασικές νότες από okoume σε κεχριμπάρι, patchouli και musk που αναμειγνύονται με δύο ποικιλίες από μίσχους μανόλιας, ιταλικό περγαμόντο, φρέζες, αποξηραμένα φρούτα και μήλο.
Για αυτό το τέταρτο άρωμα συνεργάστηκε με το γνωστό αρωματοποιό Olivier Gillotin από το γαλλικό οίκο Givaudan. Το άρωμα κυκλοφορησε αρχές Φεβρουαρίου από την Coty και σαν πρώτη αίσθηση, ποζάρει γι αυτό η ίδια η ηθοποιός στο φακό του  Cliff Watts, με μυστηριώδη διάθεση.
Θα το βρεις σε συσκευασίες των 15 και 30 ml, σε αρκετά χαμηλές τιμές: 17 και 28 δολάρια αντίστοιχα.
via