Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Το "μυστικό" ομορφιάς της Jennifer Aniston έχει (κυριολεκτικά) κόστος από άλλον πλανήτη


Παρά τα 43 της χρόνια, η Jennifer Aniston δείχνει πιο φρέσκια από πολλές νεότερες συναδέλφους της. Κάτι τέτοιο βέβαια της κοστίζει πολύ μα πολύ ακριβά.
Τα 8.000 δολάρια που διαθέτει ευλαβικά κάθε μήνα η Jennifer Aniston είναι αρκετά ώστε να διατηρήσει την ομορφιά της. Καλεσμένη στην εκπομπή του Conan O'Brien η ηθοποιός δεν ντράπηκε να παραδεχτεί πώς έχει κάποιες... ακριβές αδυναμίες.Η ηθοποιός που αποτελεί beauty icon για πολλές γυναίκες παγκοσμίως σπαταλάει κάθε μήνα τα λεφτά της σε  πολύτιμες λοσιόν, αναζωογονητικά σέρουμ και κρέμες, ενώ έχει προσωπικό σεφ για να τις μαγειρεύει υγιεινά και personal trainer για να διατηρεί την αδύνατη σιλουέτα της.
Ενδεικτικά, τα ιδιαίτερα μαθήματα yoga, τα οποία παρακολουθεί τρεις φορές την εβδομάδα μαζί με την φίλη της κοστίζουν 900 δολάρια (!), ενώ το συνολικό ποσό για την περιποίηση του σώματός της αγγίζει τα 6.000 δολάρια το μήνα.

Α! Η κρέμα λαιμού με κρυστάλλους από τον Άρη (!) δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της.
Με αυτή την είδηση ίσως αναθεωρήσουμε τελικά την άποψή μας για την φυσική ομορφιά του -κατά πολλούς- κοριτσιού της "διπλανής πόρτας".
via