Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To δεύτερο σπίτι της Jennifer Aniston!

Μια τόσο επιτυχημένη ηθοποιός, όπως η Jennifer Aniston και με τη λογική του Χολιγουντιανού glamour είναι λογικό να μην έχει μόνο ένα σπίτι. Έτσι, σήμερα θα δούμε το διαμέρισμα που διατηρεί στη Νέα Υόρκη!


Πάντα κομψή και γνωστή για το ωραίο γούστο της. Συνήθως ακολουθεί μίνιμαλ γραμμές στο ντύσιμό της και κλασικά χρώματα. Ισχύει το ίδιο και για το διαμέρισμά της;



Κλασικό, λιτό και πολυτελές. Χωρίς διακοσμητικές υπερβολές. Όλα με μέτρο. Σε ανοιχτούς τόνους, με μερικές σκούρες πινελιές να ζωνταντεύουν το χώρο.



Το λευκό στους τοίχους μπορεί να αποτελεί μια συνηθισμένη επιλογή είναι όμως πάντα επιτυχημένη. Διαχέει το φως και προσφέρει στο χώρο κομψότητα.



Ένα διαμέρισμα στο οποίο συνυπάρχει το μοντέρνο με το κλασικό σε ένα σωστά ισορροπημένο mix and match.



Η καρό ταπετσαρία στο μπάνιο δεν είναι μια συνηθισμένη επιλογή. Αποτελεί όμως ενδιαφέρουσα πρόταση! Τα κάδρα συμπληρώνουν μια ρετρό ατμόσφαιρα και δίνουν στο χώρο μια ιδιαίτερότητα.



Σε αυτό το μπάνιο η διακοσμητική γραμμή είναι σαφής. Απόλυτος μινιμαλισμός.



Η κρεβατοκάμαρα είναι η χαρά του φλοράλ. Διαφορετικά ήδη συνδυάζονται μεταξύ τους σε ένα τελικά αρμονικό αποτέλεσμα. Παρατήρησε την ταπετσαρία που έχει ντύσει και το ταβάνι.



Ένα κοριτσίστικο, ροζ, παιδικό υπνοδωμάτιο. Μοιάζει με παραμύθι... Μήπως η Jennifer θέλει να μας πει κάτι;



Άλλο ένα υπνοδωμάτιο σε σιέλ, με φλοράρ πινελιές και μια κούνια! Η αγαπημένη ηθοποιός σίγουρα κάτι έχει στο νου της...
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου