Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

53 γυναίκες γυμνές για τον καρκίνο του μαστού

"Η πρόληψη δίνει ζωή": Αυτή τη φράση θέλησαν να φωνάξουν όσο το δυνατόν πιο δυνατά 53 γυναίκες από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο για τον καρκίνο του μαστού. Και σίγουρα κατάφεραν να ακουστούν.
Βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, που έχει στοιχίσει τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών, οι 53 δημοφιλείς Ελληνίδες δε διστάσαν να φωτογραφηθούν χωρίς τα ρούχα τους παρακινώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία.

Την μεγάλη αυτή εκστρατεία οργάνωσε το περιοδικό Life&Style, καλώντας τις Κάτια Δανδουλάκη, Ελένη Γερασιμίδου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ελεονώρα Μελέτη, Ευγενία Μανωλίδου, Σίσσυ Χρηστίδου, Μπέσσυ Μάλφα, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Λέχου να φωτογραφηθούν όσο πιο φυσικά.

"Δεν μπορούμε να προλάβουμε όλες τις ασθένειες. Όμως αφού μπορούμε να προλάβουμε τον καρκίνο του μαστού γιατί να μην ασχοληθούμε;", λέει χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου στο περιοδικό.

Η Κατερίνα Λέχου υποστηρίζει πώς όσο και να φοβάσαι, αν βρεις κάτι εν τη γενέσει του θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα ενώ η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται ότι πηγαίνει συστηματικά στον γυναικολόγο από τα 16 της χρόνια.

"Η αναβλητικότητα παίζει κυρίαρχο ρόλο στην αποχή", τονίζει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη ενώ εκμυστηρεύεται πως αυτό που φοβάται περισσότερο δεν είναι μήπως πάθει κάτι εκείνη, αλλά κάποιο από τα άτομα που αγαπά.

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου η πρόληψη δεν είναι απλά σημαντική. "Είναι θέμα ζωής και θανάτου".

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται μαζί μας το ιατρικό λάθος που την έκανε να μην αμελεί την επίσκεψή της σε γυναικολόγο. "Η αδερφή μου είχε βγάλει πολυκυστικές και έγινε μπέρδεμα.  Της είπαν ότι ήταν όγκος.  Γι' αυτό, παρόλο που είμαι 25 χρονών έχω κάνει ήδη τεστ και μαστογραφία".
Στη φωτογράφηση συμμετείχαν επίσης οι Νάντια Μπουλέ, Τζόυς Ευείδη, Μυρτώ Αλικάκη, Ζέτα Δούκα, Ραλλία Χρηστίδου, Φαίη Ξυλά, Υρώ Μανέ κ. ά.



 via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου