Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτή είναι η πραγματική Barbie!

Τα περισσότερα κοριτσάκια μεγαλώνουν παίζοντας με τις Barbie τους στις οποίες και θέλουν να μοιάζουν…

Μια 21χρονη λοιπόν από την Ρωσία της μοιάζει πάρα πολύ ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται.
Πρόκειται για την Valeria Lukyanova η οποία έχει κάνει πάταγο στο ίντερνετ ενώ όπως λέει η ίδια στο blog της είναι η πιο διάσημη γυναίκα στο διαδίκτυο στην Ρωσία.


Τα χαρακτηριστικά της, τα μακριά ξανθά μαλλιά της, τα μεγάλα γαλάζια μάτια της και το τέλειο κορμί της, την κάνουν να μοιάζει σαν μια πραγματική Barbie!

Επίσης, η λεπτή της μέση και το τεράστιο στήθος της την κάνουν να μοιάζει ακόμα περισσότερο στη κούκλα, κάνοντας τους χρήστες του ίντερνετ να αναρωτιούνται αν όλα αυτά τα κάλλη είναι φυσικά και αληθινά.


Πολλοί κάτω από τις φωτογραφίες που έχει «ανεβάσει» η Valeria στο blog της έχουν γράψει σχόλια όπως «Μια γυναίκα τέλεια είναι βαρετή» «Είναι όχι μόνο άσχημη αλλά και γελοία».
Στο προφίλ της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εγγραφεί 155 άτομα ενώ έχει followers από την Γαλλία αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου