Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με πόσους άνδρες έχει πάει η μέση Ελληνίδα;




Επιπόλαιοι οι νέοι στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από έρευνα της Durex για τη χρήση του προφυλακτικού στη χώρα μας. Περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της Durex και τα αποτελέσματα για την Ελλάδα είναι ανησυχητικά.

Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να είχε κάνει. Το 33% μάλιστα από την πρώτη φορά έμεινε εκτεθειμένο στους κινδύνους του σεξ, αφού εκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων (48%) που έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις υποστήριξε ότι πήρε το ρίσκο θεωρώντας ότι ο σύντροφος τους δεν ήταν φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος, χωρίς βέβαια να έχει τα απαραίτητα εχέγγυα από το σύντροφό του.
Το 22% των αντρών έχουν απιστήσει, ενώ το ποσοστό για τις γυναίκες είναι στο 9%.
Ακόμη, η έρευνα έδειξε πως το 8% των αντρών έχει παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερες συντρόφους, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιεί προφυλακτικό!
Όσον αφορά τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων Ελλήνων και Ελληνίδων, ιδού τα αποτελέσματα: Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ οι Έλληνες κατά μέσο όρο 30 σεξουαλικούς συντρόφους.

via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου