Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Παπουτσάκη – Τζιόβας: Ξανά μαζί;


Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας τον περασμένο Νοέμβρη έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Ο χωρισμός ήταν επίπονος και για τους δυο.
Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό έκανε σχέση με τον ηθοποιό και φίλο της, Πέτρο Λαγούτη, κάτι που δημιούργησε πολλά σχόλια. Και τον Φεβρουάριο, η σχέση αυτή έλαβε τέλος.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για την επανασύνδεση της Κατερίνας και του Ορέστη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού mou» ήταν μαζί στο Μοναστηράκι και έδειχναν αρκετά ευδιάθετοι. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν επεισοδιακά, αλλά μάλλον οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν τόσο εύκολα…
Πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», οι δυο ηθοποιοί πραγματοποίησαν μια ακόμα κοινή έξοδο, αφήνοντας έκπληκτους τους θαμώνες του μαγαζιού όπου βρέθηκαν.
Κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο, μιλούσαν για ώρα, χαμογελούσαν και τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν. Λίγη ώρα μετά χαιρετήθηκαν πολύ τρυφερά και έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Άνθρωπος του κοντινού τους περιβάλλοντος δήλωσε στην εφημερίδα:
«Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Και αυτό οφείλεται στην επιμονή του Ορέστη, που τους τελευταίους μήνες έκανε το παν για να βρεθούν και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην Κατερίνα. Αυτόν τον καιρό μετά την σύμφωνη γνώμη της ίδιας, έχουν αρχίσει και βγαίνουν δειλά δειλά…».
via