Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάουνα μέσα σε ένα… τραμ!

perierga.gr - Εσεία θα κάνατε σάουνα μέσα σε ένα τραμ;




















Δεν πρόκειται, βέβαια, για τραμ εν ενεργεία, αλλά για ένα πρωτότυπο κέντρο σπα στη βόρεια Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο, το οποίο στεγάζεται μέσα σε ένα παλιό τραμ, που δεν λειτουργεί πια.


Πιο συγκεκριμένα, το «Tram Spa» αποτελεί μια ιδέα του ιταλικού σχεδιαστικού γραφείου QC Termemilano και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του μεταφορικού μέσου μόνο που τώρα επικρατεί λίγο υψηλότερη… θερμοκρασία στο εσωτερικό του!
perierga.gr - Εσεία θα κάνατε σάουνα μέσα σε ένα τραμ;
«Με το τρόπο αυτό θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι ένα μέσο μεταφοράς δεν πρέπει να είναι… αγχωτικό! Μπορεί κάλλιστα να προσφέρει ώρες χαλάρωσης στους… επιβάτες του, οι οποίοι, μάλιστα, απολαμβάνουν και με το παραπάνω τις… διαδρομές»!, λέει ένας από τους σχεδιαστές.
perierga.gr - Εσεία θα κάνατε σάουνα μέσα σε ένα τραμ;
Το πρωτότυπο spa ξεχωρίζει ήδη στις προτιμήσεις των Ιταλών και έχει γίνει το αντικείμενο συζήτησης στην πόλη. Και η επιτυχία του δεν μπορεί παρά να είναι εξασφαλισμένη, αφού η εικόνα και μόνο μιλάει από μόνη της!
perierga.gr - Εσεία θα κάνατε σάουνα μέσα σε ένα τραμ;
perierga.gr - Εσεία θα κάνατε σάουνα μέσα σε ένα τραμ;

via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου