Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

«Eίμαι καψούρα με τον γιο μου»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο περιοδικό «Glam» για τη «καψούρα» που έχει με τον γιο της, για την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, το κυνήγι των φωτογράφων, τη διαφορά ηλικίας και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις ανέφερε: «Τις πλαστικές τις φοβάμαι, ιδίως όσες γίνονται στο πρόσωπο. Αυτό που κάνω είναι κάποιες ενέσιμες βιταμίνες για ενυδάτωση... Προς το παρόν δεν σκέφτομαι για άλλη επέμβαση».


Όσο αναφορά τον Γιώργο Μπόγρη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάτι να κρύψω για τη ζωή μου, δεν κάνω κάτι κακό, δεν παρανομώ, δεν πειράζω κάποιον. Γιατί να κρυφτώ;» Και συμπληρώνει: «Δεν είναι ευχάριστο να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα. Από την άλλη, όμως, αν δεν ήθελα να συμβαίνει αυτό θα καθόμουν σπίτι μου και θα σταματούσα να κάνω τη δουλειά που κάνω».

Μίλησε, επίσης, για την δυσκολία του να αποδεχτεί κάποιος μία γυναίκα με παιδί. «Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον άντρα να αποδεχτεί μια γυναίκα με παιδί. Θέλει φοβερή υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ωριμότητα και να καταλάβει ότι από τη στιγμή που θα βρίσκεται με αυτήν την γυναίκα τα πράγματα θα είναι δύσκολα», είπε.

Η διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της δεν την απασχολεί. «Με πετυχαίνεις σε μια περίοδο που έχω ακόμη περισσότερες ανασφάλειες με τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα γιατί να με ενοχλεί η ηλικία; Αν πιστεύω ότι θα μοιάζω πάντα σαν 20άρα τότε είμαι τρελή. Μπορώ, όμως, να είμαι μια γυναίκα 41 ετών, καλοστεκούμενη που προσέχει τον εαυτό της».

Για το αν έχει χρειαστεί σε κάποια στιγμή της ζωής της ψυχολογική παρακολούθηση, απάντησε το εξής: «Έχω φθάσει σε σημείο να μην βλέπω τίποτα θετικό και να τα βλέπω όλα μαύρα. Έχουν υπάρξει στιγμές που ένιωθα ανίκανη και άχρηστη. Πήγα δυο φορές σε ψυχολόγο. Δεν είδα ουσιαστική διαφορά και έτσι σταμάτησα».

Τέλος μίλησε για τον γιο της Αλέξανδρο «Είμαι καψούρα μαζί του. Το άγγιγμά του, η ανάσα του, η «καλημέρα» του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου, με κάνουν να είμαι τρελή μαζί του!».
via