Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O James Bond θα ανοίξει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου


Ο Daniel Craig, σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό υπεύθυνο των Ολυμπιακών Αγώνων, γύρισε μια ταινία μικρού μήκους για την τελετή έναρξης.

Mετά από πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία φέτος κλείνει 60 χρόνια στο θρόνο, ο Άγγλος ηθοποιός Daniel Craig θα συμμετάσχει ως James Bond στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.



Ο Craig και ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος των Αγώνων, Danny Boyle, γύρισαν μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο “The Arrival” (“Η Άφιξη”) που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια της κάλυψης της τελετής έναρξης των Αγώνων από το BBC, αυτό το καλοκαίρι. Η βασίλισσα έδωσε στον Craig και τον Boyle απεριόριστη πρόσβαση στο παλάτι του Μπάγκιχαμ και τα ιδιωτικά δωμάτιά του για το γύρισμα.


Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο James Bond ταξιδεύει στο παλάτι και μαθαίνει πως η τελευταία του αποστολή είναι το να ανοίξει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έπειτα, σκηνές τον δείχνουν να φτάνει με ελικόπτερο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Stratford, Ανατολικό Λονδίνο, και να προσγειώνεται στην αρένα με αλεξίπτωτο.


Η κίνηση του να συμπεριλάβουν στην τελετή τον James Bond, έναν από τους πιο εικονικούς, και συνδεδεμένους με τη βασίλισσα, χαρακτήρες της Αγγλίας αποτελεί για πολλούς μια πολύ έξυπνη διαφημιστική κίνηση και για την προβολή των Αγώνων, αλλά και για την επερχόμενη James Bond ταινία με πρωταγωνιστή τον Craig, “Skyfall”.


Το “Skyfall”, το οποίο ακολουθεί τα “Casino Royale” (2006) και “Quantum of Solace” (2008), βγαίνει στους κινηματογράφους τέλη Οκτωβρίου στην Αγγλία και αρχές Νοέμβρη στις Η.Π.Α.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου