Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Πέθανε η Μαρίκα Μητσοτάκη


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η Μαρίκα Μητσοτάκη.  Η σύζυγος του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη άφησε την τελευταία της πνοή στις 3 τα ξημερώματα στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου και νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.  
Η κόρη της και πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου επρόκειτο να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Αλέκα Παπαρήγα: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά της»
Με ανακοίνωσή της η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Μητσοτάκη για τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη.
«Για τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της», αναφέρει η δήλωση της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ.
Καρατζαφέρης: «Της οφείλω πολλά»
«Έφυγε από τη ζωή μία δυναμική γυναίκα, η Μαρίκα Μητσοτάκη. Της οφείλω πολλά, είχε ψυχή, είχε καρδιά και συνήθιζα να λέω, ότι είναι το πιο έξυπνο πρόσωπο της οικογένειας Μητσοτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρήτης που θα τη σκεπάσει», τόνισε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.