Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία: Τι φέρνει στη ζωή μας!


Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της, που θα διαρκέσει από τις 15 Μαίου μέχρι και τις 26 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις θα βρεθούν στο μικροσκόπιο και πολλοί θα θελήσουν να διακόψουν σχέσεις, που δεν τους προσφέρουν τίποτα, ή να επιστρέψουν σε παλιές αγάπες, που δεν ξέχασαν ποτέ.

Η επιτυχία στις αισθηματικές υποθέσεις εξαρτάται κατά ένα μεγάλο βαθμό από μια ρεαλιστική αναθεώρηση που δεν βασίζεται σε εγωιστικά κίνητρα αλλά σε πραγματικά συναισθήματα. Μια ειλικρινής επικοινωνία, ένας ουσιαστικός διάλογος είναι απαραίτητα για την θετική εξέλιξη των σχέσεων, δεδομένου ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.




Ωστόσο, το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τα οικονομικά θέματα, μπορεί να προκαλέσει μια ριζική αναθεώρηση της οικονομικής διαχείρισης τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοσμικό. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν θα αναλωθούν σε επιπολαιότητες.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.

Κριός: Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 15/5 μέχρι και τις 26/6 στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα, τα αδέλφια σου, αλλά και με τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις που έχουν κλονιστεί και να λύσεις τις παρεξηγήσεις που έγιναν αφορμή να διακοπούν. Όσον αφορά όμως στις νέες γνωριμίες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός επειδή τα κριτήρια της επιλογής σου είναι μειωμένα και υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις παρέες που δεν σου ταιριάζουν καθώς επίσης και να εμπλακείς σε ίντριγκες και κουτσομπολιά που δεν θα σου βγουν σε καλό.



Ταύρος: Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη – κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου – γυρίζει ανάδρομη από τις 15/5 μέχρι και τις 26/6 στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα επηρεάσει τα οικονομικά σου. Αυτό το διάστημα, μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση στις εισροές των εσόδων σου που θα σε αναγκάσει να επανεξετάσεις τη στάση σου απέναντι στο χρήμα. Αν βέβαια, ακολουθείς μια σωστή διαχείριση και περιμένεις να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονται, είναι πολύ πιθανό να τα πάρεις τώρα. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, όπου θα αξιολογήσεις την σχέση σου και την συμπεριφορά σου απέναντί στον σύντροφό σου και θα κινηθείς ανάλογα. Δεν αποκλείεται επίσης με την ανάδρομη Αφροδίτη να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν.



Δίδυμοι: Φίλε Δίδυμε, η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, μέχρι τώρα σου έδωσε την ευκαιρία να βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα σου, να αναδείξεις τη γοητεία σου και να απολαύσεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Ωστόσο από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 26 Ιουνίου που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να περιορίσεις κάπως τις επαφές σου και να επανεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις. Αν μάλιστα το τελευταίο διάστημα εγωιστικοί λόγοι είχαν ως αποτέλεσμα να αποκοπείς από κάποια άτομα, ίσως είναι καιρός να επανορθώσεις και να κάνεις μια προσπάθεια να τα ξαναφέρεις κοντά σου. Η Αφροδίτη ακόμα και με την ανάδρομη πορεία της μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες, αρκεί να τις διακρίνεις και να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.



Καρκίνος: Αγαπητέ Καρκίνε, από τις 15 Μαΐου η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία μέσα στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και θα σε παροτρύνει να κάνεις έναν απολογισμό της ερωτικής σου ζωής. Μέχρι και τις 26 Ιουνίου θα πρέπει να διακρίνεις τα ουσιώδη από τα ασήμαντα, να εξετάσεις τι ζητάς από τις σχέσεις σου και να προχωρήσεις σε αλλαγές. Το διάστημα αυτό μπορεί να θελήσεις να διακόψεις τις επαφές σου με κάποια άτομα ή να συνειδητοποιήσεις την αξία μιας παλιάς σχέσης και να επιστρέψεις σ’ αυτήν. Όποιες και αν είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις, σίγουρα θα πρέπει να περιμένεις και να δράσεις μετά τις 27/6.



Λέων: Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στις 15 Μαΐου και σε καλεί να επανεξετάσεις τις συναισθηματικές σου σχέσεις κυρίως με τα άτομα του φιλικού σου χώρου. Μέχρι τις 26 Ιουνίου είναι πιθανό να επιστρέψουν στη ζωή σου φίλοι από το παρελθόν και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις κάποιες επαγγελματικές προτάσεις και να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο. Ωστόσο καλό θα είναι να μην βιαστείς να αποφασίσεις πριν τις 26/6, αφού η κρίση σου μέχρι τότε δεν είναι αξιόπιστη.



Παρθένος: Φίλε Παρθένε, η Αφροδίτη η θεά του έρωτα και της ομορφιάς ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στις 15 Μαΐου και σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις την πορεία της καριέρας σου και να αποφασίσεις τι σου αρέσει, τι θέλεις να αλλάξεις και προς τα που πρέπει να στρέψεις τις προσπάθειές σου. Αν μάλιστα η σημερινή κατάσταση των επαγγελματικών σου δεν σε ικανοποιεί, ή ακόμα και αν είσαι άνεργος, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσεις άτομα με τα οποία έχεις συνεργαστεί στο παρελθόν και ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς σ’ αυτά. Προτάσεις συνεργασίας με επιχειρήσεις του εξωτερικού ή ακόμα και ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό που εκκρεμεί εδώ και καιρό, μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα.



Ζυγός: Φίλε Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 26 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό δεν συνιστώνται ταξίδια στο εξωτερικό, εκτός αν έχουν ήδη προγραμματιστεί εδώ και καιρό ή αν πρόκειται για ταξίδια «ρουτίνας» που συνηθίζεις να κάνεις από καιρό σε καιρό. Πολλοί από σας ίσως θελήσετε να επιστρέψετε σε σπουδές που έχετε αφήσει στη μέση, ή ακόμα και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών αν πράγματι αυτό αποτελεί ένα όνειρο ζωής για σας που δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε. Είναι επίσης πιθανό να ολοκληρωθούν με επιτυχία νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.



Σκορπιός: Αγαπητέ Σκορπιέ, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15/5 μέχρι και τις 26/6, θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα που ζητούν λύσεις. Αν έχεις δάνεια ή χρέη, τα οποία έχεις αφήσει να συσσωρευτούν, θα πρέπει τώρα να βρεις έναν τρόπο να τα τακτοποιήσεις ή να τα ρυθμίσεις, ώστε να μπουν σε μια σειρά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό το διάστημα να δημιουργήσεις νέα χρέη, ή να υπογράψεις συμβάσεις και δάνεια τα οποία θα σου είναι πολύ δύσκολο να αποπληρώσεις. Αντίθετα, αν περιμένεις μια κληρονομιά ή την μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου που έχει κολλήσει σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, αυτή την περίοδο θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.



Τοξότης: Φίλε Τοξότη, η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 15 Μαΐου και σε καλεί να επανεξετάσεις την σχέση με τον σύντροφό σου καθώς επίσης και με τους επαγγελματικούς σου συνεταίρους, εάν έχεις. Παρά το γεγονός ότι έχεις ήδη εντοπίσει κάποιες διαφορές που κάνουν δύσκολη την συνέχιση της σχέσης σου, δεν θα πρέπει να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία που μπορούν να καλύψουν αυτές τις διαφορές και με λίγη καλή θέληση θα μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες. Αν πάλι νιώθεις αμφιβολίες, ίσως είναι καλύτερα να απομακρυνθείς για ένα διάστημα από το σύντροφό σου ώστε να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Σε κάθε περίπτωση περίμενε να πάρεις την οριστική σου απόφαση μετά τις 27/6.



Αιγόκερως: Φίλε Αιγόκερε, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά στις 15 Μαΐου μπορεί να σε βγάλει από την συνηθισμένη σου ρουτίνα και τις καθημερινές σου συνήθειες και να επιφέρει αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μέχρι και τις 26 Ιουνίου, καλό θα είναι να φροντίσεις να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, αφού είναι σίγουρο ότι η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα. Αν νιώθεις τις υποχρεώσεις σου να αυξάνονται και να μην μπορείς να ανταποκριθείς πια με την ίδια ευκολία, ίσως θα πρέπει να μειώσεις τους ρυθμούς σου, καθώς ο κίνδυνος λάθους είναι αυξημένος αυτή την περίοδο. Προσοχή και στην υγεία σου.



Υδροχόος: Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 15 Μαΐου και σε παροτρύνει να επανεξετάσεις την σχέση με τον σύντροφό σου, τα παιδιά σου – αν έχεις – και την οικογένειά σου. Παρόλο που η Αφροδίτη σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου, ίσως το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 26 Ιουνίου, αναβιώσουν προβλήματα από το παρελθόν που χρειάζονται άμεση λύση. Η απουσία σου για παράδειγμα ή οι περιττές σπατάλες που έκανες στο παρελθόν, δεν αποκλείεται να προκαλέσουν προστριβές που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Και φυσικά δεν θα πρέπει να καταφύγεις στην εύκολη λύση της «φυγής» αν δεν θέλεις να διογκώσεις περισσότερο το πρόβλημα.



Ιχθείς: Φίλε Ιχθύ, η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15/5 μέχρι και τις 26/6. Το διάστημα αυτό, θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και το σπίτι σου θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Αν για κάποιο λόγο έχεις ψυχραθεί με μέλη της οικογένειάς σου, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να φροντίσεις να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Το ίδιο διάστημα μπορεί να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία ενός ακινήτου και να αναγκαστείς να καταναλώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου σε μετακομίσεις, ή να ξεκινήσεις μια ανακαίνιση. Η επίσκεψη συγγενών από μακρινά μέρη είναι επίσης πιθανή αυτό το διάστημα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου