Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Βίκυ Καγιά: "Μετά το γάμο… πέσαμε απότομα! Υπήρχαν κενά"

To πρωί της Δευτέρας, η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στο "Πρωινό mou" όπου μίλησε για τον άνδρα της, Νίκο Κριθαριώτη, το γάμο τους όπως και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.


"Ο Νίκος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί... Είναι ένα παιδί! Ο Νίκος δεν έχει πει άσχημη κουβέντα ποτέ για άνθρωπο. Είμαστε μαζί 6 χρόνια! Ήμασταν φίλοι χρόνια...Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, είχα ξεκινήσει να κάνω επιδείξεις στην δουλειά της αδερφής του, όταν ήμουν μικρή και εκεί τον γνώρισα. Τώρα πώς εξελίχθηκε σε σχέση μη με ρωτάς, δεν ξέρω... έγινε!"...
"Θεωρώ ότι τα πράγματα στις ζωές των ανθρώπων έρχονται με μία μαγική σειρά! Με τον Νίκο ήταν επιλογή μας να μην κάνουμε κατευθείαν παιδί διότι μετά το γάμος μας ήρθαν πολλές δύσκολες και δυστυχισμένες στιγμές... Είχαμε θανάτους και όχι έναν, οπότε βρεθήκαμε σε μία κατάσταση που πρώτη φορά βρεθήκαμε σε τόσο σημαντικές δυσκολίες... θέλαμε λίγο να δέσουμε να δούμε πώς είμαστε σε αυτό, οπότε ανεβαίναμε, κατεβαίναμε... Πέσαμε απότομα... υπήρχαν κενά στη σχέση μας. Περάσαμε τις φουρτούνες, περάσαμε... και είμαστε έτοιμη να κάνουμε οικογένεια!" είπε η Βίκυ.
VIA