Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Σάρον Στόουν: Καυτή νύχτα με μοντέλο

Sharon-Stone-386
Ενεργή στο παιχνίδι του φλερτ εξακολουθεί να παραμένει η Σάρον Στόουν. Για την ακρίβεια, παραδίδει μαθήματα ως γνήσια cougar lady.
Σε πάρτι που έδωσε η «Vogue» Βραζιλίας για τα τριάντα επτά χρόνια έκδοσής της η 54χρονη σταρ κουνώντας… ανεπαίσθητα το μικρό της δακτυλάκι κατάφερε να φύγει με τον πιο «καυτό» καλεσμένο!

Η 54χρονη σταρ επέστρεψε στη σουίτα του ξενοδοχείου της με το μοντέλο Μάρτιν Μίκα. Σύμφωνα με το Revista Quem, η πρωταγωνίστρια του «Βασικού ενστίκτου» πήγε στο πάρτι για μόλις μία ώρα κι έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Καθόταν χαλαρά με τους φίλους της και περίμενε να περάσει η ώρα για να έχει κάνει το τυπικά σωστό, μέχρι που είδε το μοντέλο και τότε η βραδιά απέκτησε άλλο ενδιαφέρον! Μετά την ανταλλαγή βλεμμάτων οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και σύντομα το μοντέλο από την Αργεντινή την αποκαλούσε με το μικρό της όνομα.
Η τελευταία φορά που τους είδαν οι παριστάμενοι ήταν όταν πλησίαζαν μαζί το ασανσέρ το ξενοδοχείου. Η συνέχεια δεν είναι γνωστή, αν και δεν μπορούμε να πειστούμε εύκολα ότι συνέχισαν τη βραδιά μιλώντας για το πώς ξεπέρασε την οικονομική κρίση η Αργεντινή!
Η Σάρον Στόουν βρέθηκε στη Βραζιλία γιατί φωτογραφήθηκε για τη «Vogue» κι απ’ ό,τι φαίνεται, συνδύασε business and pleasure. Στο εξώφυλλο του περιοδικού εμφανίζεται να φοράει ένα λευκό, χρυσό και ασημί φόρεμα με πολύ βαθύ και αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Η εμφανώς ανανεωμένη ηθοποιός παραμένει πρότυπο θηλυκότητας αλλά και έμπνευση για όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και όλες τις ανασφάλειες που αυτό της προκάλεσε για την εμφάνισή της και να διεκδικεί το ενδιαφέρον των αντρών που της αναλογεί.
Ο Μάρτιν Μίκα δείχνει να είναι ο ιδανικός άντρας-επιβράβευση για τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή της!