Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Δ. Βανδή: Φωτογραφίζεται και μιλά για τον Ντέμη και τα παιδιά τους!

Για τα δεκατρία χρόνια κοινής ζωής με τον σύντροφό της Ντέμη Νικολαΐδη, τα δυο παιδιά τους και όλα όσα δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη μίλησε η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή ερμηνεύτρια, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες τη νέα δισκογραφική δουλειά της έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση και αποκάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού της.
 
“Δεν θεωρώ πλέον τίποτα δεδομένο στη ζωή μου”, αποκαλύπτει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!” και δηλώνει για τη σχέση της με τον Ντέμη: “Το για “πάντα” δεν υπάρχει γιατί και οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά και οι συνθήκες. Έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις με τον Ντέμη κυρίως λόγω της δουλειάς μας. Οι σχέσεις περνάνε κραδασμούς, ειδικά όταν έρχονται τα παιδιά. Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και να ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον”.

 
Για το τέλος της φιλίας της με την Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: “Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση για κάτι που είχα πει σε ένα περιοδικό -το πήρε άσχημα- αλλά δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβε... Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή, συναντηθούμε ξανά”.

 
Παράλληλα, η Δέσποινα συμπλήρωσε: “Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι έχω σταματήσει να τους αγαπώ. Μπορεί να έχω απογοητευτεί, να έχω πληγωθεί, αλλά η αγάπη δεν φεύγει ακόμα και αν δεν μιλιόμαστε πια”.
 
Για τη σχέση με τα παιδιά της ανέφερε ότι προσπαθεί να τους θέτει όρια αν και τόσο ο Γιώργος όσο και η Μελίνα είναι οι δυο μεγάλες της αδυναμίες.
 
Ακόμη, η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι “η πραγματική εικόνα της απέχει πολύ από αυτό που νομίζουν οι άλλοι”. “Αυτό που αντιλαμβάνομαι από τρίτους είναι ότι η πραγματική μου εικόνα απέχει από αυτό που νομίζουν οι άλλοι. Μπορεί να νομίζουν ότι έχω ανθρώπους που τα κάνουν όλα για 'μένα και εγώ είμαι αραχτή. Δεν έχω την απαίτηση να ξέρουν πώς είμαι στην πραγματικότητα”.

 
Τέλος, για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά τις δυο εγκυμοσύνες και το πια ήταν η πιο δύσκολη, δήλωσε: “Στο πρώτο παιδί γιατί τότε ανοίγεται ο κόσμος της μητρότητας και όλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Έπειτα από δυο χρόνια κατάφερα να ισορροπήσω στη σχέση μου με τον Ντέμη και όλα είχαν πάει στην άκρη.. Συναισθηματικά ήμουν αλλού, αλλά ήμουν τυχερή γιατί ο Ντέμης μου έδωσε χώρο”.
VIA