Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Το πανάκριβο πάρτι του Johnny Depp για το 10χρονο γιο του και η αισθητή απουσία της Vanessa Paradis

Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε ο εκκεντρικός και πάμπλουτος ηθοποιός, Johnny Depp, για χάρη των γενεθλίων του δεκάχρονου γιου του.
Περίπου 50.000 δολάρια ξόδεψε ο Johnny Depp  για να διοργανώσει στο γιο του, Jack, ένα πάρτι γενεθλίων που θα ζήλευε ακόμα και μουσικό φεστιβάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch Weekly".
Ο 48χρονος Johnny κάλεσε τους "φίλους" του, θρύλους της ροκ μουσικής, Marilyn Manson και Aerosmith για ένα live show που άφησε άφωνους τους μικρούς και μεγάλους προσκεκλημένους, που έφταναν τους 500!

  Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ήταν η απουσία της μαμάς του Jack, και πρώην συντρόφου του Depp, Vanessa Paradis.
Το ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά δεν δικαιολογεί την απουσία της μαμάς από το πάρτι του γιου της. Κάποιοι είπαν ότι η Vanessa δεν ενέκρινε τις μουσικές επιλογές του πρώην της, τις οποίες δεν θεωρεί κατάλληλες για ένα δεκάχρονο, ενώ άλλοι υπέθεσαν ότι ο Johnny, που περνά πραγματικά δύσκολη κρίση μέσης ηλικίας, διοργάνωσε το πάρτι μάλλον για τον εαυτό του και τους φίλους του, παρά για το μικρό και απλά... "ξέχασε" να καλέσει τη Vanessa!
via