Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Mίνα Ορφανού: Μίλησε για την αλλαγή φύλου

mina-orfanou-386
Η Mίνα Ορφανού σε συνέντευξή της στο Life&Style αναφέρθηκε στην αλλαγή του φύλλου της και ζήτησε να φωτογραφηθεί σε νεκροταφείο, μιας και ήθελε η φωτογράφιση να έχει συμβολικό χαρακτήρα θέλοντας να δείξει ότι έχει θάψει το παρελθόν της.
Για το αν την πλησιάζουν νέα παιδιά για να της συμβουλευτούν, είπε: «Δεν θέλω να λέω τη γνώμη μου για την αλλαγή φύλου. Δεν ξέρω αν έχουν καν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Δεν μπορώ να αποτρέψω ή να ενθαρρύνω κανέναν να αλλάξει το φύλο του».
Για το αν είχε την οικονομική δυνατότητα, δήλωσε: «Ναι».
Για το ότι έχει ακουστεί ότι προέρχεται από πολύ φτωχή οικογένεια, εξήγησε: «Φτωχική οικογένεια είναι να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι 150 τετραγωνικών, με όλα ξυλόγλυπτα και βρύσες από πεντελικό μάρμαρο; Πεντελικό μάρμαρο έχει η Ακρόπολη! Ο πατέρας μου είχα βραβευτεί για την ξυλογλυπτική του. Η μητέρα μου μεγάλωνε εμένα και τους αδερφούς μου».
Για το πώς ήταν να μεγαλώνει με άλλα πέντε αγόρια, ανέφερε: «Αν με έβαζες δίπλα – δίπλα, θα έβλεπες ότι ανατομικά, το δικό μου κορμί ήταν γυναικείο χωρίς να το έχω πειράξει».
Για το πώς μεγάλωσε, συμπλήρωσε: «Με σωστές αρχές. Έμαθα τι θα πει ευγένεια. Έμαθα να λέω ευχαριστώ».
Για το αν είχε ως πρότυπο τους γονείς, της, πρόσθεσε: «Φυσικά. Ήθελα να μοιάσω στη μαμά μου. Ήταν πολύ ωραία γυναίκα, καλός άνθρωπος, ευγενική και οικογενειάρχης».
Για τις τρεις καταστάσεις που έχει ζήσει, δηλαδή αγόρι, ομοφυλόφιλος και γυναίκα, τόνισε: «Ναι, αλλά δεν άλλαξα το μέσα μου. Μια ψυχή έχω. Όχι τρεις. Την εξωτερική εικόνα μου άλλαζα μόνο».
via