Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεκρό παιδί ζήτησε νερό και... ξαναπέθανε!

Το 2χρονο αγόρι σηκώθηκε από το φέρετρο ζήτησε νερό και στη συνέχεια έπεσε πάλι άψυχο, σύμφωνα με ιστοσελίδα ειδήσεων της Βραζιλίας.
Κι αν κάτι τέτοιο σας ακούγεται απίστευτο, αποτελεί πραγματικότητα με την επιστημονική κοινότητα να μη μπορεί να εξηγήσει το περιστατικό, όταν εξακρίιβώθηκε για δεύτερη φορά ο θάνατός του.
Ο Κέλβιν Σάντος σταμάτησε να αναπνέει στις 7.40 το απόγευμα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια θεραπείας για πνευμονία, σε νοσοκομείο της πόλης Μπέλεμ στην βόρεια Βραζιλία. Το άψυχο σώμα του παραδόθηκε στην οικογένειά του σε πλαστικό κάλυμμα και οι γονείς του αφού τον κράτησαν στο σπίτι το βράδυ σε ανοιχτό φέρετρο το οδήγησαν την επόμενη ημέρα στην τελευταία του κατοικία.

''Μπαμπά, μπορώ να πιω λίγο νερό;''
Μία ώρα, όμως, πριν την ταφή και μπροστά σε πολλούς μάρτυρες το παιδί σηκώθηκε και είπε στον πατέρα του: ''Μπαμπά, μπορώ να πιω λίγο νερό;''
''Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Σκεφτήκαμε ότι είχε γίνει ένα θαύμα και το αγοράκι μας είχε αναστηθεί. Τότε, όμως, ο Κέλβιν απλώς ξάπλωσε πάλι κάτω και έμεινε ακίνητος, όπως πριν. Δεν μπορούσαμε να τον ξυπνήσουμε. Ήταν και πάλι νεκρός'', δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας, Αντόνιο Σάντος.
''Όταν πήγα το παιδί πίσω στο νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν νεκρό και δεν μου έδωσαν καμία εξήγηση για αυτό που είδαν τα μάτια μου. Μου είπαν μόνο ότι δεν είχαν συναντήσει ξανά κάτι ανάλογο'', συνεχίζει ο κ. Σάντος ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι έχασε το παιδί του από λάθος των γιατρών και κατέθεσε μήνυση κατά του νοσοκομείου.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα, έχουν αρχίσει ήδη οι ανακρίσεις αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη.
''Δεκαπέντε λεπτά μετά την προσπάθεια για ανάνηψη, οι γιατροί μου παρέδωσαν το παιδί μου σε σακούλα. Οι πεθαμένοι δεν σηκώνονται να μιλήσουν και να περπατήσουν. Θα βρω την αλήθεια'', ξεκαθαρίζει ο πατέρας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου