Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάκης Ρουβάς: "Όταν ήμουν μικρός υπήρξαν μέρες που πεινούσα"

Ο Σάκης Ρουβάς δεν τα βρήκε όλα έτοιμα. Πέρασε δύσκολες στιγμές σε σημείο που κάποιες μέρες δεν είχε να φάει. Όμως, όλα άλλαξαν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όταν λίγο πριν βγει έγινε ένας σεισμός ο οποίος έμελλε να αποδειχτεί γουρλής. Λάμψη, δόξα, Ολυμπιακοί Αγώνες, δύο Eurovision και η φυγή του στην Αμερική μετά τις αντιδράσεις για τη συναυλία στην Πράσινη Γραμμή. Η γνωριμία με την Κάτια, τα δύο παιδιά του και οι συμβουλές που δε θα τους δώσει. Διάβασε τι είπε στον Θέμο Αναστασιάδη.
Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την επιτυχία, τη συναυλία στην Πράσινη Γραμμή με τις αντιδράσεις  και την οικογενειακή του ζωή μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στην τελευταία εκπομπή του "Όλα 12".

Ο Σάκης και ο σεισμός στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Ο Σάκης Ρουβάς αρχικά μίλησε για την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι "Πάρτα" και θυμήθηκε μια αστεία (;) ιστορία.
"Έτρεμα από υπερένταση και ανυπομονησία. Έγινε ένας σεισμός την ώρα που πήγα να βγω στη σκηνή", είπε και συνέχισε αναφερόμενος στο ότι ήταν ο πρώτος που δε φόρεσε κουστούμι όπως γινόταν μέχρι τότε καθώς ήθελε να βάλει ένα τζιν και μια μπλούζα. "Έπρεπε να είσαι καθώς πρέπει. Είπα δεν μπορώ, ήθελα να βγω με το τζιν και το μπλουζάκι μου. Έγινε χαμός με την επιτροπή. Τελικά μου το επέτρεψαν".
Τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι ξεκίνησε όταν φίλοι του από τον στίβο του πρότειναν να κάνουν πρόβα. "Μου είπαν θες να κάνουμε πρόβα; Φτιάξαμε ένα γκρουπάκι με χαρτόκουτα και ξεκούρδιστες κιθάρες".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου