Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Ζευγάρι Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Ιωσήφ Μαρινάκης

Ζευγάρι με τον Ιωσήφ Μαρινάκη έγινε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και στη συνέχεια… «κουμπάρεψαν» με τον Αλέξανδρο Σταύρου και την Μαριάννα Τουμασάτου!
Όλα αυτά, βέβαια, για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούν, αποκλειστικές φωτογραφίες από την οποία εξασφάλισε το star.gr!
Οι τέσσερις δημοφιλείς ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο «Σ’ Αγαπάω, Αλλά…», που κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Αθηνά» την Παρασκευή.
Μετά την επιτυχημένη και… απατημένη παρουσιάστρια στους «Βασιλιάδες», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποδύεται μια επιτυχημένη δικηγόρο, παντρεμένη με τον Θάνο (Ιωσήφ Μαρινάκης), με σπίτι στους Θρακομακεδόνες και ακριβό αμάξι.
Σε κωμικό ρόλο – έκπληξη στην παράσταση ο Αλέξανδρος Σταύρου, που υποδύεται έναν αστυνομικό στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σύζυγός του στο σανίδι, όπως και στη ζωή, η Μαριάννα Τουμασάτου (Βιβή), πωλήτρια σε κατάστημα καλλυντικών, με την οποία μένουν στο Μενίδι και προσπαθούν να κάνουν παιδί αλλά μάταια…
Το «Σ’ Αγαπάω Αλλά…», είναι η νέα διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, που επανέρχονται μετά την επιτυχία «Το Μήλο» με μία παράσταση για τον γάμο και το διαζύγιο.
Λίγο πριν την πρεμιέρα, το star.gr σας παρουσιάζει τις φωτογραφίες της παράστασης, με τους τέσσερις πρωταγωνιστές να ποζάρουν στον φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη.
Η παράσταση θα «ανεβαίνει» από Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:15 (κάθε Σάββατο και στις 19:00). Τα εισιτήρια κοστίζουν 16 (για φοιτητές και κάθε Πέμπτη για όλους) και 20 ευρώ (κανονικό), ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για ανέργους και ηλικιωμένους.
VIA