Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Ε.Παπαρίζου: Όταν βρήκε τον Τόνι στο κρεβάτι με άλλη και όταν την λένε λεσβία

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και της εκπομπής "Βράδυ" του Ant1 η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τα εξώδικα, την νέα σύντροφο του Μαυρίδη, τον αλκοολισμό, τα αντικαταθλιπτικά, την σκλήρυνση κατά πλάκας και το κατά πόσο είναι λεσβία.
Preview από την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο, που προβάλλεται σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 8 Ιουνίου παρουσίασε το Πρωινό Ant1. Η Έλενα μίλησε για τα εξώδικα, την συνάντησή της με την νέα σύντροφο του Μαυρίδη, τον αλκοολισμό, τα αντικαταθλιπτικά, την σκλήρυνση κατά πλάκας και το κατά πόσο είναι λεσβία.
"Ο πατέρας μου με είχε πολύ χαϊδεμένη. Και μεγαλωμένη λίγο σαν αγοροκόριτσο. Οπότε μου έλεγε, όπως έλεγε και στον γιο του, την υπογραφή σου και το πουλί σου, πρόσεχε που το βάζεις'. Εγώ την υπογραφή μου μάλλον δεν κατάλαβα που την έβαλα". Αυτό ήταν το σχόλιο της Παπαρίζου στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν συνδυάζεται να είναι κάποιος και σύντροφος και μάνατζερ.

Για τα εξώδικα που ανταλλάσσει με τον Τόνι Μαυρίδη είπε: "Ήταν ένας μήνας που έπεφταν τα εξώδικα βροχή. Γνωρίζοντας πως εγώ είμαι στην Σουηδία και δεν μπορούσα να επιστρέψω. Δηλαδή τι να έκανα, θα έχανα την εκπομπή; Από όλο αυτό μου έχει μείνει κουσούρι ότι φοβάμαι πολύ να εμπιστευτώ ένα άντρα. (...) Δεν πρόκειται να πω κάτι άσχημο για τον Τόνι. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που είχαμε αυτή την κατάληξη".
Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε αν ζηλεύει τη νέα σύντροφο του πρώην της, είπε ότι αν και τους έχει βρει μαζί, εκείνη δεν θέλησε να την δει. "Δεν ζήλεψα καθόλου όταν είδα τον Τόνι στα περιοδικά με μια άλλη. Γιατί όταν τελειώνει κάτι μέσα σου, τελειώνει. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά. Σκέψου ότι έχει τύχει να πάω στο σπίτι, για να πάρω κάτι χαρτιά και κλειδιά και να είναι η κοπέλα του στο σπίτι. Αλλά αυτή δεν ήθελε να με δει".

  Η Έλενα αυθεντική και αυθόρμητη όπως πάντα, θυμάται τι έχει ακούσει για αυτήν "Εχω ακούσει ότι είμαι λεσβία, ότι πίνω, ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι παίρνω αντικαταθλιπτικά".
Από τα πιο συγκινητικά κομμάτια της εκπομπής το σημείο που μιλάει για τον πατέρα της "Πολλά βράδια μπορεί να κάτσω και να κλάψω. Γιατί μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Αυτό το πράγμα που μπορούσα να τον πάρω τηλέφωνο και να μιλάμε με τις ώρες. Γιατί στο διάολο δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο στον παράδεισο; Γιατί στον παράδεισο είναι σίγουρα".
via